Blog - Emballagegrossisten

 1. Sådan vælger du den rigtige strækfilm.

  Strækfilm til paller

  Læs mere...
 2. Sådan sikre du dine forsendelser.

  Læs mere...
 3. Hvad er forskellen på bioposer og almindelige affaldsposer?

  Hvad er forskellen på bioposer og almindelige affaldsposer? Læs mere...
 4. Hvilken tape skal du vælge?

  Der er mange forskellige tapevarianter på markedet, og de fleste virksomheder skal bruge tape i et eller anden omfang. Det kan være svært at finde hoved og hale i de forskellige kvaliteter der findes, samt hvad der afdækker dit behov bedst. Hos Emballagegrossiten forhandler vi både PP tape og PVC tape.

  Læs mere...
 5. Sådan finder du de bedste engangshandsker

  Der er et bredt udvalg af forskellige engangshandsker på markedet, og det kan være en udfordring at finde lige præcis dem du har behov for. Vi giver her et bud på, hvordan du på bedste vis finder de handsker, du skal bruge. Læs mere...
 6. Mød os på Scan Pack messen!

  Scanlux Flexible besøger for første gang Nordeuropas største emballagemesse og vi bringer vores dygtigste rådgivere. Besøg os på stand G06:20 og hør mere om hvordan vores innovative emballageløsninger kan reducere jeres omkostninger, optimere jeres pakkeproces og øge salget.

  Læs mere...
 7. Fremstilling af papkasser efter mål

  Mange efterspørger papkasser med helt specifikke mål. Papkasser bliver oftest brugt til forsendelse af varer eller til at opmagaimerer produkter. Mængden og varene som bliver udsendt i papkasser er uendelige, det kan være alt fra lamper, gyngestole, skruer eller skibsdele

  Læs mere...
 8. Information om boblefolie

  Har du mindre forsendelser som skal pakkes og sendes, såsom småt elektronik, smykker eller make-up, kan du med fordel bruge bobleplast konvolutter. De har en inderside af bobleplastik, som giver ekstra god beskyttelse. Det gør pakkeprocessen ekstra hurtig, i forhold til selv at skulle fylde en konvolut med boblepapir.

  Læs mere...
 9. Information om vores pap kantlister

  Når du bruger beskyttelseslister på dit pallegods, kan du holde produkterne stabiliseret og samlet på pallen. Grundet kantbeskytternes gode kvalitet og slidstyrke er de ideelle til at beskytte og give ekstra støtte til sider og hjørner af eks. papkasser.

  Læs mere...
 10. Information om vores standard plastposer

  Hos Emballagegrossisten har vi et stort sortiment af plastikposer med forskellige bredder, højder og tykkelser. Informationer herunder drejer sig om vores 'standard' plast poser. Leder du istedet efter bæreposer, finder du vores udvalg her. Er det plastposer til e-handel og forsendelse du mangler, så find dem her.

  Læs mere...

Varer 1-10 af 16

Page
Vis pr. side