Blog - Emballagegrossisten

 1. Mød os på Scan Pack messen!

  Scanlux Flexible besøger for første gang Nordeuropas største emballagemesse og vi bringer vores dygtigste rådgivere. Besøg os på stand G06:20 og hør mere om hvordan vores innovative emballageløsninger kan reducere jeres omkostninger, optimere jeres pakkeproces og øge salget.

  Læs mere...
 2. Fremstilling af papkasser efter mål

  Mange efterspørger papkasser med helt specifikke mål. Papkasser bliver oftest brugt til forsendelse af varer eller til at opmagaimerer produkter. Mængden og varene som bliver udsendt i papkasser er uendelige, det kan være alt fra lamper, gyngestole, skruer eller skibsdele

  Læs mere...
 3. Information om boblefolie

  Har du mindre forsendelser som skal pakkes og sendes, såsom småt elektronik, smykker eller make-up, kan du med fordel bruge bobleplast konvolutter. De har en inderside af bobleplastik, som giver ekstra god beskyttelse. Det gør pakkeprocessen ekstra hurtig, i forhold til selv at skulle fylde en konvolut med boblepapir.

  Læs mere...
 4. Information om vores pap kantlister

  Når du bruger beskyttelseslister på dit pallegods, kan du holde produkterne stabiliseret og samlet på pallen. Grundet kantbeskytternes gode kvalitet og slidstyrke er de ideelle til at beskytte og give ekstra støtte til sider og hjørner af eks. papkasser.

  Læs mere...
 5. Information om vores standard plastposer

  Hos Emballagegrossisten har vi et stort sortiment af plastikposer med forskellige bredder, højder og tykkelser. Informationer herunder drejer sig om vores 'standard' plast poser. Leder du istedet efter bæreposer, finder du vores udvalg her. Er det plastposer til e-handel og forsendelse du mangler, så find dem her.

  Læs mere...
 6. Spar tid & penge på din pakkeproces med palleark!

  Det er vigtigt at tænke på dine vare og produkters sikkerhed under palletering og transport af dit pallegods. Ved brug af palleark får du den bedste beskyttelse af dit pallegods. Palleark er skridsikre og kan bruges som mellemlæg til at adskille forskellige lag på pallen, eller som bundark for at sikre at pallegodset ikke skrider af pallen.

  Læs mere...
 7. Hvad er strækfilm?

  Strækfilm er- og bliver en af de bedste løsninger til en sikker beskyttelse af pallegods. Strækfilm er lavet af tyndt plastikfilm som bruges til indpakning af pallegodset. Filmen vil holde godset solidt fast, så det ikke falder af pallen under transport eller opbevaring.

  Læs mere...
 8. Hvad koster det at sende pakker med Post Nord?

  PostNord tager bestemmer prisen for din forsendelse alt efter pakkens mål- og vægt dimensioner.
  Der er vigtigt at du har kendskab til din forsendelses vægt og mål, så du kan sikre dig at de overholder de tilladte pakkedimensioner.
  Hvis du sender en pakke, som ikke er indenfor de tilladte mål, er der risiko for, at du vil blive opkrævet PostNords priser for palleforsendelse i stedet.

  Læs mere...
 9. Brug boblefolie til beskyttelse af virksomhedens forsendelser

  Bobleplast er en af de mest ideelle valg hvad angår god indpakning og beskyttelse af varer og produktpakning. Luftrummene i plasten gør at bobleplasten får en stødabsorberende effekt. Størrelsen på luftrummene kan variere, men det er en fordel at bruge boblefolie med små lufthuller, da de er svære at sprænge under fragt og transport.

  Læs mere...
 10. Hvilken plastfolie bruges til afdækning & beskyttelse?

  Hos Emballagegrossisten har vi et stort sortiment af afdækningsfolie alle fremstillet i den bedste kvalitet. Vi sælger både folie/plast i blå, hvid, sort og transparent farve med forskellige bredder og tykkelser og med en standard længde på 50 meter.

  Læs mere...

Varer 1-10 af 11

Page
Vis pr. side