Hvad er forskellen på bioposer og almindelige affaldsposer?

Hvad er forskellen på bioposer og almindelige affaldsposer?

Forskellen på biopose og almindelig affaldssæk.

Som udgangspunkt er materialet som bioposer er produceret af, noget helt andet end en normal affaldspose. Normale affaldsposer består ofte af LDPE materiale, som er i sagens natur er fleksibelt termoplastisk materiale. Bioposer er lavet af 100% nedbrydeligt materiale, hvilket betyder at du i princippet har en kompostbar pose, som du kan placere i naturen, uden det ville have en negativ effekt på undergrunden og jorden. Vores kompostbare bioposer er baseret på vedvarende råstoffer som stivelse, vegetabilsk olier, cellulose, PLA, træ samt sukkerrør og er derfor langt mindre belastende for miljøet end en normal affaldssæk.

 

Bioposens egenskaber.

Vores grønne bioposer kan benyttes til kompostaffald såsom brød, frugt, kaffegrums og andet madaffald du normalt har. Det er optimalt at have en kompostbeholder til dine bioposer, som du også kan finde på vores webshop. Emballagegrossistens bio-affaldssække er desuden designet således, at de er åndbare men samtidig ikke udleder ubehagelig lugt ud i dit hjem.

Du kan nemt sortere dit madaffald med vores bioposer og være med til at bidrage til en mere miljørigtig husholdning. Mange kommuner er begyndt at indfører bioposer og andre madaffaldsposer til borgerne, hør evt. din egen kommune om muligheden for sortering. Vi er Eliteleverandør til hele Skandinavien, b.la. inden for bioposer og madaffaldsposer.

Emballagegrossistens bioposer findes i forskellige størrelser 10 liter, 35 liter, 40 liter 60 liter samt 240 liter, så det skulle være til at finde en der passer til et hvert behov. Vi har desuden også biospande med låg og hank som passer til vores 10 liter bioposer. Du finder hele sortiment her.

Det er vigtig at du ikke lader dine bioposer ligge for langt tid i skuffen derhjemme, da de efter et års tid mister kvalitet og styrke. Da produktet er 100 % nedbrydeligt vil det naturligvis begynde at kompostere. Det betyder ikke at de forsvinder, men at de lettere går i stykker og ikke kan holde til så meget. Det er desuden vigtigt at du sætter dig ind i, hvad du må putte i bioposerne. Affald som plast, folie og andet ikke kompostbart materiale, skal udgås ellers risikere du at ødelægge den naturlige cyklus.

 

 

 

Relaterede Produkter