5 grunde til at plastfolie er den perfekte emballage

Har du svært ved at se fordelen i at anvende plastfolie? Det kunne jo være praktisk at anvende færrest mulige produkter til at emballere eller beskytte med. Årsagen til at du står meget på bar bund, er sandsynligvis fordi, du ikke har et godt nok billede af, hvad plastfolie kan bruges til. Vi giver dig her fem gode tips til, hvad du kan benytte plastfolien til.

Plastfolie

  • Plastfolie til drivhuse er meget populær og har mange forskellige anvendelsesmetoder i selv drivhuset. Du kan med fordel bruge plastfolien i dit drivhus til at afdække jorden, hvis du har fjernet noget af gulvet, hvor du har jord. Plastfolien kan benyttes til at minimere frostskader på de planter, du gerne vil have, kommer bedst muligt igennem vinteren. Du klipper blot det stykke der passer på det areal, som jorden fylder. Hvis du kun har et lille stykke, og reelt set ikke skal bruge så meget, så fortvivl ikke. Plastfolie er lavet af et stærkt materiale, som ikke bare forgår. Du kan dermed roligt opbevare det i mange år, uden at det vil have indvirkning på kvaliteten. Du kan ligeledes benytte plastfolie til at afdække vægge og vinduer for frost. Har du et vindue der er sprunget, kan du henover vinteren fæstne et stykke plastfolie med noget tape.

  • Skal du have gang i et stort malerprojekt, kan du med fordel benytte sort plastfolie til at beskytte dine gulve og møbler med, så der ikke kommer malerpletter på alt. Der findes desuden selvklæbende plastfolie, som sikre at plastfolien ikke ”løber” nogle steder.

  •  Du kan også benytte sort plastfolie til at fremme væksten af dine planter i haven og drivhuset. Det er vigtig at bruge sort plastfolie, da det tiltrækker varmen bedst, og derfor er med til at skabe de bedste de bedste betingelser for dine planter. Læg et stykke plastfolie henover den jord, hvor du ønsker at skabe et varmt miljø. Grav evt. ænderne ned i hver side for at sikre at det ikke flyver væk.

  • Kraftig klar plastfolie er oplagt at bruge som beskyttelse mod skidt og fugt når du har varer der skal med transport. Har du en forsendelse der er pakket ind i kraftig klar plastfolie kan modtagerne nemt kan identificere, hvad forsendelsen gemmer på.

  • Plastfolie kan benyttes til mange forskellige slags afsendelser, og der findes både noget, der hedder afdækningsfolie, topfolie og boblefolie, hvis du er i tvivl om, hvilket du skal bruge til dit behov, kan du her tjekke de forskellige ud
Relaterede Produkter