Sådan finder du de bedste engangshandsker

Der er et bredt udvalg af forskellige engangshandsker på markedet, og det kan være en udfordring at finde lige præcis dem du har behov for. Vi giver her et bud på, hvordan du på bedste vis finder de handsker, du skal bruge.

Valg af engangshandsker

Alle vores engangshandsker findes i enten blå eller neutral farve og fås i udgaverne vinyl, Latex og nitril. Disse varianter er de mest brugte engangshandsker, hvad end du skal bruge dem til at gøre rent med, personlighygiejne eller måske madlavning. Alle vores varianter findes i small, medium, large og extra large og skulle derfor kunne passe på de fleste hænder.

Vælger du en nitril handske som er fremstillet af allergivenlig gummi, så har du en stærk og holdbar engangshandske med høj ydeevne. Vores nitril engangshandsker er elastiske og beskytter mod kontakt med forskellige farlige væsker samt snavs. Vores nitril handsker er pudderfri og kan bruges til det meste arbejde og er naturligvis fødevaregodkendt, og kan uden problem bruges i både store og små køkkener.

Vores latex handsker finder du både med eller uden pudder på Emballagegrossiten. Latex engangshandsker er fremstillet af latexprotein og er derfor en rigtig god engangshandske, hvis du skal sikre dine hænder mod farlige stoffer eller skal være i kontakt med rengøringsmidler eller lignende.

Vinylhandsker er en allergivenlig engangshandsker som egner sig godt til fødevareindustrien eller på et hospital. De har en rigtig god pasform og er nemme at bruge. Skal du udføre lettere rengøringsarbejde kan du sagtens vælge en vinylhandske.

Du finder hele vores sortiment af engangshandsker lige her, hvor du finder handsker med pudder og pudderfri. Er du stadig i tvivl om, hvilke engangshandsker, som passer bedst til dine ønsker er du altid velkommen til at tage fat i vores kundeservice afdeling på telefonnummer 86 13 43 00.
Et godt råd er altid at tage smykker og ure af inden du påføre handskerne, da du derfor vil mindske risikoen for at de går i stykker.


Hvis du ønsker at vide mere om allergivenlige handsker, kan du læse mere om allergi overfor handsker, og hvilken du skal vælge lige her

Relaterede Produkter