Bestil din emballage med tryk og logo

Hos Emballagegrossisten har vi mere end 15 års erfaring med specialfremstillinger af emballage. Vi hjælper alle vores kunder med alt fra idefasen til det færdige produkt. Vi har producenter og leverandører i hele Europa, og vi kan altid tilbyde vores kunder de bedste produkter til de bedste priser.

Med flotte og imageskabende tryk på din emballage kan du forstærke din markedsføring og profilering af din virksomhed effektivt og nemt. Brug din emballage som reklamesøjle for dit firma og kompagni, og få påtrykt dit firmanavn, firmalogo, webadresse eller andre budskaber, leverandøranvisninger, forseglingsinformationer, stregkoder, QR-koder eller meget andet. Uanset hvilket produkt du har brug for, vil kvaliteten være i top, og printet vil sørge for at give et eksklusivt udtrykt.

Hvis du ønsker emballage med tryk, er det kun fantasien der sætter grænser. Vi kan tilpasse både mål og design efter dine behov og ønsker for din emballage. Du kan lave dit helt eget design, eller få en emballagerådgiver og design i samarbejde med os. Vi kan hjælpe dig med alt fra idefasen til du står med det færdige produkt. Kontakter du en emballagerådgiver får du den bedste rådgivning og vejledning indenfor området.

Bestil dit emballage hos os. Vi laver både specialfremstilling med tryk på vores papprodukter og vores plastprodukter. Send enten en forespørgsel til sales@scanlux.dk eller ring til vores kundeservice 86 13 43 00 og beskriv dine behov, så vil vi sammen finde den bedste og billigste løsning til din specialemballage. Uanset hvilken emballageløsning du har brug for, kan et flot tryk bringe dit firmanavn langt omkring.

Minimum bestilling af specialemballage er 1 palle. For spørgsmål og yderligere informationer ring til vores kundeservice på 86 13 43 00.