Alle papkasser

Alle papkasser
Vis som Grid Liste

Varer 1-18 af 37

Page
pr. side
Faldende orden
 1. Papkasser 585x390x600mm. Tykkelse 4mm Varenummer: 710014
  7,19 kr
 2. Papkasser 585x390x400mm. Tykkelse 4mm Varenummer: 710013
  10,18 kr
 3. Papkasser 485x390x300mm. Tykkelse 4mm Varenummer: 710012
  7,03 kr
 4. Papkasser 290x190x300mm. Tykkelse 3mm Varenummer: 710009
  3,94 kr
 5. Papkasser 290x290x300mm. Tykkelse 3mm Varenummer: 710008
  3,35 kr
 6. A4 Papkasser 310x220x300mm. Tykkelse 3mm Varenummer: 710006
  2,14 kr
 7. A4 Papkasser 310x220x250mm. Tykkelse 3mm Varenummer: 710005
  1,92 kr
 8. Papkasser 590x390x300mm. Tykkelse 4mm Varenummer: 710003
  6,45 kr
 9. Papkasser 390x390x347mm. Tykkelse 4mm Varenummer: 700069
  5,24 kr
Vis som Grid Liste

Varer 1-18 af 37

Page
pr. side
Faldende orden

Papkassen.

En firkantet størrelse som kommer i utallige varianter og designs og blev efter signe opfundet i England i 1817. Hos os finder du et bredt sortiment af papkasser. Vores papkasser på webshoppen kommer i den Papkasser til alle formåltraditionelle brune papfarve. Du finder A4 papkasser, A3 papkasser, papkasser med automatbund, store papkasser m.m. Det essentielle er at finde netop den papkasse, der afdækker dit behov bedst.

Skal der transporteres store, tunge og ukurante genstande, som kræver store papkasser? Eller er der tale om 500 stk. papirark med informationsbreve til beboere? Behovene er forskellige men en ting er sikkert, det er svært ikke at finde et produkt eller en genstand, der ikke kan fragtes i en kasse. Derfor spiller størrelse, tykkelse, funktionalitet og lukningsmetode en stor rolle, når det kommer til at vælge papkasser.

Papkasser til forsendelse.

Emballage papkasser er et populært forsendelsesprodukt hos mange afsendere. Det er desuden en sikker, miljøvenlig og billig løsning til dine produkter, der skal leveres sikkert hos modtagerne. I Emballagegrossitens sortiment finder du mange forskellige papkasser til forsendelse.

De helt små konfektionskasser skal du vælge til mindre varer, der ikke vejer over de anbefalede 20 kg. De har en nem åben-luk funktion, der gør håndteringstiden lille. Hvis det du skal fragte er porøst eller ikke tåler for meget bevægelse, er det en god ide at vælge en boblefolie til at beskytte dine vare med, det kan du finde lige her.

Både A3 og A4 kasser benyttes til pakning af talrige forskellige produkter. Skal du sende legetøj, elektronik eller måske tryksager, så er disse kasser et oplagt valg. Styrken på papkasserne afhænger i høj grad af tykkelsen på pappet. Hos os finder du både 3mm og 4mm kvalitet. En tykkere kasse i 2-lags pap kan tåle en større vægt belastning – dog vælger mange en 3mm som er en 1-lags, da de fungerer fint til de fleste forsendelser. Vi har kraftige papkasser, der afhjælper mængden af slag og stød, som dine varer bliver udsat for.  

Du finder også papkasser med automatbund i vores sortiment, som giver mindre lukningsbehov med tape, når dine varer skal pakkes. Her er det udelukkende nødvendigt a tape toppen og så er dine varer lukket inde og afskærmet.

Papkasser med tryk.

Vi fremstiller ligeledes papkasser med tryk. Det kan være en fordel af have en papkasse med logo, firmanavn eller andet relevant information, som kan gavne din modtager eller din virksomhed som brand. En løsning med tryk giver et visuelt og flot førstehåndsindtryk og en genkendelighed, som man ikke må underkende Skal du have dit logo på en papkasse, skal du minimum op på 3000 stk. for at få en papkasse med tryk. Du bestemmer, hvordan det visuelt skal se ud, og vi guider dig på bedste vis, og hjælper med den grafiske opsætning. Du kan vælge 1,2,3 eller 4 farver og trykket kan placeres flere steder på kassen, i lige den størrelse, du gerne vil have dine papkasser med tryk skal have. Kontakt os for et tilbud lige her.

Papkasser efter mål

Papkasser efter mål er populært, og som udgangspunkt er alle vores kasser fremstillet i den traditionelle brune pap farve. Vores minimums bestilling på papkasser efter mål ligger på 3000 stk. Vælger du en større mængde, er der høj sandsynlighed for, at du kan opnå en rigtig skarp pris. Vi kan lave mange forskellige papkasser efter mål, lige fra flyttekasser til små webshop kasser. Hvad end du skal bruge din specialfremstillede papkasse til, er det vigtigt at tage højde for kvalitet, og om de skal kunne noget specielt. Vi kan f.eks. lave flyttekasser som er en populær papkasse, som de fleste mennesker stifter bekendtskab med på et eller andet tidspunkt.

En papkasse angives altid i længde, brede, højde samt tykkelse. De mål vi angiver er altid indvendige mål, så du ikke pludselig står med en vare der ikke passer i den kasse, du har bestilt.

Når vi specialfremstiller en papkasse, kræver det et standseværktøj, som trykker din papkasser i de rigtige mål, så spildet bliver mindsket. Vi gør vores bedste for, at tage andel i at mindske råvare spildet, derfor støtter vi med glæde miljøvenlig pakning, som du kan blive klogere på her. Har du brug for meget store papkasser, vil de skulle specialfremstilles. Det er muligt at få specialfremstillet fx. hvide papkasser, hvis det ønskes. HarMiljøvenlig pakning du brug for en papkasse med låg, kan vi også producere teleskoppapkasser til dig.

Pakkeproces og beskyttelse.

Det er ikke sikkert, at det altid er nok med en papkasse til at beskytte dine vare optimalt. Du kan med fordel gøre brug af f.eks. boblefolie, bølgepap eller kassefyld. Boblefolie beskytter mod slag og smyger sig om dine produkter, med luften der fylder de små ovale rum. Det kan dog være en god ide at afslutte boblefolien med en gang tape, så du sikre det ikke falder af i forsendelsen. Bølgepap og kassefyld har sammen effekt, og du kan med fordel udfylde spildrummet i din kasse, så du sikre dine papkasser yderlig. Alle disse produkter er at finde her under tilbehør.

Billige papkasser og mængderabatter

Hos www.emballagegrossisten.dk har du mulighed for at købe både store og små mængder papkasser - alt efter hvad dit behov er. Du kan købe helt ned til et bundt og vi sælger dig naturligvis vores papkasser i uendelige store mængder. Hvad end du har brug for 1,3 eller 10 paller, så kan vi levere det til dig. Du kan få skræddersyet dit mængdebehov præcis som du gerne vil have det i store mængder. Ønsker du at købe mange papkasser, så tilbyder vi selvfølgelig mængderabatter på hele vores papkasse sortiment. Ofte finder du 2 mængderabatter på, hvert produkt. Du er velkommen til at kontakte os i forhold til mængde og priser, det kan du gøre lige her. Vi har billige papkasser, hvis du vælger at købe store mængder.

Vejledning

Vores kompetente medarbejder vil give dig den rådgivning og vejledning, du skal bruge i hele processen fra start til slut. Vi har mange års erfaring indenfor emballage, og ved hvad der virker og hvilke løsninger, der opfylder dine behov bedst. Du kan altid tage kontakt til os her på webshoppen i vores chat-vindue eller skrive en mail på sales@scanlux.com. Du kan altid give os et kald på +45 86 13 43 99.