Pallehætter

Pallehætter
Vis som Grid Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden

Pallehætter - effektiv beskyttelse under palletering & fiksering!

Vores udvalg af pallehætter er nøje udvalgt, for at give dig det bedste sortiment af hætter! Vi har specialfremstillet pallehætter i miljøvenligt Flexopack materiale, som giver dig en af de billigste pallehætter på markedet, som bibeholder den høje kvalitet og sikkerhed. 

Med vores Flexopack hætter til paller vil du få et produkt som former sig efter pallen og varene, så du kan bruge dem til stortset ALT.

Er du i tvivl om hvilken pallehætte, der passer til dit pallegods? Dette kan være en guideline:
Højde på pallegods: 60 cm - Hættehøjde: 90cm

Højde på pallegods: 150 cm - Hættehøjde: 180cm

Højde på pallegods: 170 cm - Hættehøjde: 230cm

Kan poser til paller beskytte alle slags varegods? 

Som udgangspunkt er viften af anvendelsesmulighederne ved palleteringshætter næsten uendelig. Overdæk paller med bagerbrød, medicin, botanik, frugt & grønt. Også varegrupper som flasker, legetøj eller telefonkabler, kan have gavn af en hætte palletering.

Har du varer som frostvarer, madvarer, blomster og medicin, som skal skånes imod store temperaturudsving så er thermohætter det oplagte valg! Vær opmærksom på at thermohætter kun er nødvendigt, hvis godset bliver fragtet på en uisoleret bil (almindelig bil) Kontakt os på 86134300 eller sales@scanlux.dk for at høre nærmere om vores fremstilling af denne hætte type.

Til beskyttelse af frostvarer, blomster, brød, medicin og frugt & grønt hvor man ønsker at skåne godset for temparaturudsving, fremstilles thermohætter i standard størrelser eller specialmål.
Det kan være en palle med frostvare som man ønsker at transportere fra A til B på en almindelig kølebil, eller omvendt holde forsendelsen frostfri under transport på en uisoleret bil.
Mulighederne er mange, både til anvendelse og funktion mod kulde eller varme.

Den bedste transportsikkerhed får du med pallehætter

Poser til paller er billige og effektive og kan bruges på ethver lager. En palle hætte giver dit gods beskyttelse imod vand, snavs, fugt og støv. Samtidig holder det dine varer sikkert fast og samlet på pallen, hvilket er ekstremt vigtigt, hvis du fragter mange varer samlet i én lastbil. Det er den mest enkle løsning til afdækning af dine paller, og samtidig en af de bedste.

Hos Scan Lux Flexible vil vi sikre os at din virksomhed får de BEDSTE pallehætter på markedet! Vi ønsker samtidig at give de bedste priser og tilbyder derfor mængderabatter på alle vores produkter. Du kan bruge vores pallesvøb (hætter) til helpaller, halvpaller og kvartpaller.

Opdelt her på siden i støvhætter og krympehætter, kan du let navigere og finde det bedste produkt til dit pallegods! 

Hvor meget kan hætter bruges til?

Vores udvalg af pallehætter er nøje udvalgt for at give vores kunder det bedste sortiment. Der er et hav af muligheder når det kommer til 'hætter.' Nogle kender kun til betegnelsen, pallehætte, krympehætte, støvhætte, men faktisk dækker disse betegnelser over det samme produkt. Hvordan man vælger af definere sin hætte, kommer an på hvordan man bruger sin hætte. Fælles for pallehætter er, at de på den ene eller anden måde beskytter dine papkasser og emballage. Som navnet antyder, så bruges en pallehætte som et låg, til at beskytte imod skidt, snavs, fugt eller støv. Præcis som et grydelåg, så ligges pallehætten over og omkring kassen, for at beskytte indholdet. Pallehætter bliver især brugt under transport af madvarer, da disse på ingen måde må komme i kontakt med støv, snavs eller fugt under transport.

 

Fragter du dine varer- og produkter på paller, er det vigtigste at huske sikkerheden af godset under transport og opmagasinering. Om du pakker dine forsendelser i bundter eller stabler papkasser, så anbefaler vi altid at du bruger pallebånd til omsnøring af dit gods. Derefter kan du kaste en hætte over dit pallegods, som vil beskytte dit gods imod støv, vand, skidt og fugt. Pallehætter har mange egenskaber og kan købes til forskellige formål og pallestørrelser. Alle pallehætter har en vandafvisende overflade, og når man overdækker pallerne- og produkterne sikrer du optimal beskyttelse.

Specielt henover de kolde måneder fra november til marts, er det vigtigt at være ekstra opmærksom på dit pallegods. I de kolde vintermåneder skal du tage højde for hvilke temperaturer godset kan holde til og om du har ekstra temperaturfølsomme varer. Hertil kan du købe thermohætter der holder temperaturen på dine varer, om de skal være kolde, varme eller ved stuetemperatur. Thermohætterne kan både holde vare frostfri hvis de eksempelvis skulle transporteres i en 'ikke isoleret' bil. Omvendt kan thermohætter også holde på kulden, hvis du transporterer frostvare som skal holdes kolde.

Pallehætter er lette at anvendelige og bliver fremstillet i et plastmateriale. Vælg den korrekte hættestørelse til din palle og så kan du nemt trække hætten nedover  pallegodset. Den helt "almildelige" pallehætte kaldes også en 'støvhætte' da dens primære formål er at beskytte godset imod regn, skidt og støv under håndtering og transport.
Skal dit pallegods være 100% tætpakket kan pallehætten bruges som en "krympehætte". Ved hjælp af en krympepistol kan hætten fastgøres omkring pallen, som var det vakuum. Dét giver ekstra god beskyttelse og stabilitet til pallegodset.
Produktgrupperne som kan have gavn af en pallehætte er uendelige. Det kan bl.a. være; medicin, glas, fødevarer, tekstil eller papirvarer.

 

Hos Scanlux-flexible.dk findes der et bredt sortiment af pallehætter, med forskellige mål, der kan bruges til dit pallegods, alt efter hvilken funktion du vil bruge hætterne til. Alle vores hætter kan bruges som støvhætte eller en krympehætte.