Plastfolier

Plastfolier
Vis som Grid Liste

Varer 1-18 af 45

Page
pr. side
Faldende orden
  1. Alle afdækningsfolier Varenummer: OAFDÆKNINGSFOLIE
    0,00 kr
Vis som Grid Liste

Varer 1-18 af 45

Page
pr. side
Faldende orden

Plastfolie - billigt & effektivt! 

Skal du have plast folie til indpakning af dine kasser, småpakker eller dit pallegods? Måske du skal bruge slidstærkt afdækningsplast? Uanset hvilket formål du har for plastfolie, så har vi et bredt sortiment og folie til ethvert formål!
Vores tynde folie bliver ofte brugt som strækfilm og er helt perfekt til indpakning af pakkegods. 
Skal du sende skrøbelige produkter, så er vores boblefolie din partner! Det fåes i en bredde på 25cm eller 1.5m, så der er rigelig mulighed for at få indpakket og beskyttet store- såvel som små vare. 

Indpakningsfolier af miljøvenlige og stærke materialer

Vores fulde sortiment er fremstillet af FlexoWrap. Det er et miljørigtig materiale, som sikre optimal styrke på produkterne og samtidig er skånsom over for miljøet. Størstedelen af produkterne er fremstillet i gennemsigtig materiale. Det sikre at de indpakkede varer kan inspiceres udefra, uden at bryde folien. 

Vi har plastfolier til ALLE. Derfor forhandler vi også sort plastfolie, for dem som ikke ønsker at produktet skal være synligt igennem indpakningsfolien. 

FlexoWrap er et genbrugsprodukt, som gør det billigere for os at producere og dermed kan vi give vores kunder de bedste og billigste priser.

 

Tabellen viser vores standarder og features der kan tilføjes folierne