Strækfilm

Strækfilm
Vis som Grid Liste

Varer 1-18 af 25

Page
pr. side
Faldende orden
  1. Dispenser til håndstrækfilm, Sort Varenummer: 577871
    215,00 kr
Vis som Grid Liste

Varer 1-18 af 25

Page
pr. side
Faldende orden

Stræk Wrapping til indpakning af dine paller

Pakkefolie bliver brugt til indpakning af pallegods. Det holder dine varer pakket sikkert sammen og i tilfælde af at du har pakket flere papkasser eller varer ovenpå hinanden, så vil strækfilm holde godset fast, så det ikke falder af pallen under opbevaring eller transport. 

Du kan sammenligne brugen af strækfolie med brugen af madfolie når du laver madpakke. På samme måde som madfolien forsikre at agurken ikke ryger af spegepølsemaden, så holder strækfolien dine papkasser sikkert på pallen. 

Ofte er folien transparent, men har du pallegods som du ønsker at skjule, så har vi også sort strækfolie. 

Vi har altid et stort lager af vores standardsortiment på lager til levering fra dag til dag. Herudover tilbyder vi kundespecifikke løsninger tilpasset individuelle behov og krav.

I tabellen kan du se vores standarder og de features, der kan føjes til dem.

Revolutionerende tynd pakkefolie – til fordel for økonomien og miljøet.

Emballagegrossisten har med stor succes udviklet supertynd 12 my maskinstrækfilm og markedsfører nu filmen som Flexowrap®.

Emballagegrossisten har gennem mange år tilbudt krympe- og pakkefolier i Flexothen® kvalitet, der er kendetegnet ved at være tyndere end almindelig PE folie uden at kvaliteten forringes og med deraf følgende økonomisk fordele for kunden.

I 2011 indledtes arbejdet med at udvikle en tyndere strækfilm, som ikke bare var lige så god, som de kendte tykkelser og kvaliteter, men bedre end de kendte kvaliteter.

Primo 2013 var den første produktion klar til test hos vores kunder. – Ret hurtigt stod det klart, at kunderne tog godt imod den nye strækfilm. 
Fordelene er forbedret økonomi, bedre for miljøet, mindre lagerbinding, færre rulleskift, høj brudstyrke samt god ved skarpe kanter.

Reference og artikel fra Pack Markedet / Logistikmagasinet.

Knauf Danogips A/S skifter til revolutionerende 12 my maskinstrækfilm fra Emballagegrossisten/Scan Lux Flexible A/S. Den danske producent af gipsplader Knauf Danmark A/S har med stor succes taget et nyt strækfilmsystem i brug, der sikrer de sprøde gipsplader mod fugt.

På Knauf Danogips A/S to danske fabrikker i Ishøj og Hobro produceres forskellige typer af Knauf Danogibs loftsplader, der efterfølgende pakkes ned i kasser og sættes på paller, der folieres med strækfilm.

 – Tidligere har vores operatører haft travlt med at skifte mellem forskellige strækfilmtyper og bruge kostbar tid på indstillinger af maskinen, hver gang en ny palle skulle omvikles, forklarer indkøbschef Stig Jensen.

– Da vi tilbyder et større produktsortiment, så varierer vores paller også en del i størrelse. For at tilpasse strækket til den enkelte pallestørrelse så har vores operatører tidligere skullet foretage hyppige skift af strækfilmruller, hvilket har været et fordyrende led i både mandetimer og strækfilmforbrug, siger Stig Jensen.

– I dag bruger vi udelukkene Flexowrap® strækfilm til de forskellige paller, idet en lyskegle automatisk tager mål af pallen og tilpasser strækket efter forholdene. Det giver langt færre rulleskift, mindre indstilling af maskinen og en bedre udnyttelse af strækket i rullen, forklarer Stig Jensen.

– Når jeg spørger i produktionen, så har vi i dag mange flere meter pr. folierulle til rådighed og bruger færre ruller end tidligere. Så vi bruger langt færre mandetimer og har flere omviklede paller pr. kg folie.

 – Vores gipsprodukter er desuden meget fugtfølsomt, så derfor er vores tolerance over for huller i filmen særlig lille, så vi skal være sikre på at strækket er korrekt, fortæller Stig Jensen. – Flexowrap® har en høj strækeffekt, så hvis der går hul i folien på et skarp hjørne, så sprænger den ikke som tidligere kvaliteter, forklarer Stig Jensen.

 – Vores leverandør af strækfilmen Flexowrap® fra Emballagegrossisten/Scan Lux Flexible A/S har været gode til at følge op på projektet – og det er takket være dem, at vi i dag kan notere os en god besparelse og dermed et bedre produkt, siger Stig Jensen.

Leverandøren Emballagegrossisten/Scan Lux Flexible A/S har eneforhandling af Flexowrap® på det skandinaviske marked og oplyser, at filmen fås med 150% og 250% forstræk, at kvaliteten er mere stabil end normal strækfilm og at filmen leveres mere glasklar, hvilket gør den nem at scanne eksempelvis labels igennem.. – Vi har lige siden lanceringen besøgt kunder i alle brancher og test af Flexowrap® har vist, at vi sparer vores kunder for gennemsnitligt 15%, fortæller Michael Borch, Key Account Manager i Emballagegrossisten/Scan Lux Flexible A/S.

 Stig Jensen, Indkøbschef, Knuaf Danogips Denmark A/S

 

Nedenfor kan du se en tabel over vores standarder og deres features