Forsendelsesomslag

Vis som Grid Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Forsendelsesomslag A5 Varenummer: 708022
Vis som Grid Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Forsendelsesomslag – bogomslag

Vi har et lille udvalg af bogomslag, som du kan benytte når du skal sende bøger med posten på en sikker måde. Hos www.emballagegrossisten.dk finder du 2 udgaver af bogomslag en i et a4 format samt ibogomslag til bøger a5 format. Vores forsendelsesomslag er produceret i genanvendeligt bølgepap, så du med god samvittighed kan smide det i pap-affaldssorteringen. Vores bogomslag er desuden stødabsorberende og holder fugt og snavs langt væk fra din forsendelse. Vores bogomslag er produceret i 1-lags bølgepap, som er en tilstrækkelig tykkelse, da det ofte ikke er skrøbelige forsendelser.

Bogomslaget er nemt at emballere dine bøger i, da der er et smart selvklæbende fæstningsbånd, der gør det nemt at håndtere indpakningen. Har du flere bøger, der skal pakkes sammen i en større sending, så gør du måske klogt i at vælge en papkasse i stedet. Vores sortiment af papkasser finder du lige her.  

Vores forsendelsesomslag er også velegnet til at sende andre tryksager end bøger.

Få hjælp

Vi specialfremstiller også emballage i forskellige kategorier, har du ikke fundet, det du skal bruge, er vi altid friske på at hjælpe dig i den rette retning og evt. komme med et tilbud. Vi kan kontaktes på 86134300 og sales@scanlux.com. Her på vores webshop finder du på hvert produkt mængderabatter, som du kan gøre brug af.