Mellemlæg & Ark

Mellemlæg & Ark
Vis som Grid Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Bølgepap i ark 1165x750mm Varenummer: 700108
  2. Kardusark, 750 x 1150 mm Varenummer: 577635
    3,28 kr
Vis som Grid Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Mellemlægsark og papark.

Hos www.emballagegrossiten.dk finder du et lille udvalg af mellemlægsark og papark med forskellige funktionalitet. Når du skal sende produkter på en palle, er det vigtigt at tænke på sikkerheden under forsendelsen af dine varer, da du kan levere et præsentabelt produkt til dine kunder eller modtageren. Mellemlægsark og papark bruges som oftest til at ligge på euro paller og ligges mellem papkasser, der skal stables ovenpå hinanden. Vi forhandler tre forskellige slags mellemlægsark eller papark, som de også kaldes. Bølgepap ark er et af de mere populære mellemlægsark, som er en godt standard produkt, du kan bruge til det meste. Bølgepaparkene er fremstillet i 1-lags bølgepap og fremstår derfor mere stiv i det. Bølgepapark fungerer rigtig godt til at organisere pallegodset på pallen, så de står mere ens.  Alle mellemlægsark virker stødabsorberende og giver mere fikserede paller.

Det er en rigtig god ide at bruge skridsikre palleark, når du pakker en europalle med forsendelsesvarer. Overfladen på pallearkene gør at dine papkasser eller andet pallegods ikke skrider rundt og falder af din palle. Placer derfor de skridsikre palleark nederst på pallen og imellem dit pallegods, herved sikre du optimal stabilisering på dine paller. Kardusark samt bølgepapark er optimale til at bruge som beskyttelse og normal stabilisering af dit pallegods. Har du f.eks. indhold i dine papkasser, der uheldigvis er trykket ud med væske, kan palleark give en ekstra beskyttelse. De tynde kardusark er lavet af lidt tykkere mat papir og bruges til skrøbelige produkter, fx- glasvare, men også som mellemlægsark til paller.

Hvad kan papark bruges til?

Som nævnt benyttes papark ofte til europaller, men du kan sagtens bruge dem til andre formål også. Papark kan nemt skæres til efter behov og f.eks. benyttes til halve paller. Har du behov for bølgepap som skal beskytte rundt omkring dine varer, skal du vælge en bølgepap på rulle, som er nem at sætte fast med tape rundt om dine forskellige varer. Har du behov for papark i special mål eller til et bestemt formål, kan vi helt sikkert hjælpe med at udvikle et papark til netop det, du skal bruge det til. Du kan ringe til os på +45 86134300 eller blive kontaktet lige her.

Service og support

Har du generelle spørgsmål til palleark eller andet emballage, du påtænker at købe, er vi altid tilgængelig her på shoppen i chat-vinduet i hverdagene 8-16, samt på telefonen. Tøv ikke med at kontakte os angående såvel standard papark som special mål. Vi har mere end 17 års erfaring indenfor emballagebranchen og har nogle rigtige dygtige emballage eksperter, der kan guide dig på bedste vis. Vi har altid tid til at hjælp dig.