Papkasser til post & forsendelse

Papkasser til post & forsendelse
Vis som Grid Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Papkasser til postforsendelser

Har du produkter, som skal pakkes og sendes i en fart? Så er vores forsendelses papkasser helt perfekte! Papkasser er helt klart den fortrukende emballage, når man skal transportere og sende vare. Vores udvalg er basseret på mindre papkasser og papæsker, som alle er lette at folde sammen og hurtigt få pakket produkter i. Herved kan man spare tid og hurtigt og effektivt få pakket dine vare og få den sendt afsted. Alle vores papkasser kan sælges helt ned til én enkelt stk, så du er ikke tvunget til at købe en palle med 700 stk, hvis du kun har en enkelt omgang af ordre der skal sendes ud og derfor kun skal bruge 10-50 stk.

Vores sortiment af forsendelsespapkasser, konfektionsæsker og forsendelsesæsker varierer både i bredde, længde, højde og tykkelse af pappet. 

 

Husk at bruge en god pakketape ved lukningen af papkasserne, så varerne ikke risikere at falde ud. Og skulle produkterne være skrøbelige er det en god ide at fylde papkassens ekstra rum med pakkefyld såsom bobleplast eller flamingo. 

 

Find den rigtige papkasse størrelse og spar penge 

 

Skal du finde den bedste papkasse til forsendelse, skal du kigge efter en papkasse som stortset kun lige kan rumme dit gods. Posten afregner priser efter vægt og volume, så du kommer til at betale høje ekstra omkostninger for spildt pap og luft, hvis du pakker i en alt for stor papkasse. Når man vælger sin forsendelses papkasse, skal man have forsendelsesgodsets størrelse og vægt for øje. Du kan sende din forsendelse som en pakke hvis

  • den vejer mellem 2 kg og 35 kg
  • den mindst har et format på 14 cm x 9 cm
  • den maksimalt har en længde på 150 cm og en omkreds på 300 cm

Man skal være opmærksom på at der skal betales volumentillæg, hvis din forsendelse har en længde over 120 cm.