Plast- & FoliePlast og folie højeste kvalitet og pris i højsæde.

Her på www.emballagegrossisten.dk forhandler vi flere forskellige produkter i plastemballage og har et enormt bredt sortiment, der kan imødekomme dine behov. Leder du efter pallehætter til dine papkasser eller strækfilm som kan beskytte dine forsendelser under transporten? Så er du kommet til det helt rigtige sted - Her finder du alt indenfor plastfolier og plast film, hætter og plastark. Du finder tre kategorier her under plast og folie; Pallehætter, Strækfilm og Plastfolier. Alle kategorierne har underkategorier, som du kan graver yderlige ned i. 

Fokus på webshoppen er i høj kvalitets produkter til fornuftige priser, jo flere du køber jo større besparelse, kan du opnå med vores mængderabatter. 

Vi sælger plastemballage i den bedste kvalitet til den billigste pris. Vi fremstiller både plast i LDPE materiale og HDPE materiale eller vores egen registrerede varemærke Flexothen®.

  • HDPE (Høj densitet polythylen) er et meget udbredt materiale, som er god til genanvendelse og kan bruges til både stive emner eller til foliefilm.
  • LDPE (Lav densitet polythylen) har en god barriereegenskab, både i forhold til fugt, kemikalier og organiske opløsningsmidler.

Pallehætter

Pallehætter bruges til pallegods der skal beskyttes for støv, regn og blæst. Vi har et bredt sortiment af forskellige pallehætter til et hvert behov. Du finder mange forskellige transparente hætter på vores webshop, og de kommer Pallehætter naturligvis i forskellige mål og tykkelser. Du kan helt sikkert finde nogle hætter i plast, der dækker dit behov! Vi har to forskellige kategorier af pallehætter; Støvhætter og krympehætter. Forskellen på dem er, at støvhætter i plast bliver trukket løst ned over godset og fæstnes med tape, hvor krympehætter skal krympes med en varmemaskine, så den fiksere produkterne og sidder helt tæt til europallen. Pallehætte kan vi også specialfremstille efter dit behov. Vores sortiment af pallehætter kan ses her.

Strækfilm

Strækfilm er en meget gængs emballage, som ofte benyttes til at skærme for snavs og fugt, samtidig er det en god indpakning til dine varer. Du kan her på webshoppen få både sort og transparent strækfilm. Vi fører både strækfilm i håndruller samt maskine ruller, og de kan fås i forskellig forstræk og tykkelse. Find alle strækfilm her.

Plastfolie

Plastfolie her på shoppen dækker over forskellige plastfolie på ruller. Du finder både afdækningsfolie og topfolie, som benyttes til at afdække og beskytte store produkter, såsom byggemateriale eller pallegods. Du finder både plastfolie i klar, blå og sort farve, og de kan købes i forskellige tykkelser alt efter, hvad du skal bruge plast folien til. Har du brug for en speciel folie i plast, kan vi med garanti også være behjælpelige med, at få designet et produkt efter dine behov. Hvad end det er krympefolie, rørfolie eller folie med logo, så har vi stor erfaring med at fremstille special produkter i plast. Er du interesseret i at se vores udvalg af plastfolie, så klik her.

Vi har fokus på solidt og billigt plast materiale, der er brugbart under alle vejrforhold også under transport. Et uundgåeligt aspekt af at sælge plast nu om dage, er desuden den øgede bevidsthed, der er kommet på plastens miljøbelastning af verdenshavene. Store mængder plastaffald ender desværre i havene hvert minut, og det er naturligvis noget, vi som virksomhed ønsker at bidrage til bliver mindsket. Derfor har vi flere miljøvenlige plast produkter her på webshoppen og udviklet vores egen plast Flexothen. Desuden kan vi også producere plast produkter af genbrugsplastik, som kan indgå i den cirkulære økonomi, og derfor har et langt mindre C02 aftryk. Vi vejleder ofte vores kunder til at vælge genbrugsplast frem for ny materiale, hvis det kan lade sig gøre i forhold til det enkelte produkt.  

Kontakt os ved spørgsmål eller forespørgsler. Vi har mange års erfaring og et team af dygtige rådgivere, som sidder klar til at hjælpe dig på telefon 86134300 og mail sales@scanlux.com