Pallehætter

                         

Vis som Grid Liste

18 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Transparente hætter 1270+850x900mm. 50my Varenummer: 903849
  5,50 kr
 2. Transparente hætter 650+450 x 1130mm. 60my Varenummer: 578070
  7,25 kr
 3. Transparente hætter 1270+850x1450mm. 50my Varenummer: 903850
  8,99 kr
 4. Transparente hætter 1300+1100x1700mm. 50my Varenummer: 903873
  11,99 kr
 5. Transparente hætter 1270+850x1800mm. 50my Varenummer: 903852
  8,49 kr
 6. Transparente hætter 1150+750 x 1950mm. 30my Varenummer: 570073
  3,50 kr
 7. Transparente hætter 1270+1100x2000mm. 100my Varenummer: 903892
  37,00 kr
 8. Transparente hætter 1270+850x2300mm. 100my Varenummer: 903860
  29,00 kr
 9. Sorte hætter 1360+970 x 3100mm. 45my

  1360 + 970 x 3100 mm. 45 my

  Varenummer: 578080
  21,00 kr
Vis som Grid Liste

18 varer

pr. side
Faldende orden

Pallehætter - effektiv beskyttelse under palletering & fiksering!

Vores udvalg af pallehætter er nøje udvalgt for, at give dig det bedste sortiment af hætter. Hos www.emballagegrossisten.dk har specialfremstillet pallehætter i miljøvenligt Flexopack® materiale, som giver dig en af de billigste pallehætter på markedet, som bibeholder den høje kvalitet og sikkerhed. 

Med vores Flexopack® hætter til paller vil du få et produkt, som former sig efter pallen og varerne, så du kan bruge dem til alle former for beskyttelse. Du kan både sætte dem udenom din palle som krymp eller støvhætte. Vores pallehætter kan også benyttes over et bur, som eksempelvis gerne vil beskytte for fugt og støv.

Er du i tvivl om hvilken pallehætte, der passer til dit pallegods? Nedenfor ses en guideline:
Højde på pallegods: 60 cm - Hættehøjde: 90cm

Højde på pallegods: 150 cm - Hættehøjde: 180cm

Højde på pallegods: 170 cm - Hættehøjde: 230cm

Kan poser til paller beskytte alle slags varegods? 

Som udgangspunkt er viften af anvendelsesmulighederne ved palleteringshætter næsten uendelig. Overdæk dine paller der kunne indeholde bagerbrød, medicin, botanik, frugt & grønt. Også varegrupper som flasker, legetøj eller telefonkabler, kan have gavn af en hættepalletering.

Har du varer såsom frostvarer, madvarer, blomster eller medicin, som skal skånes imod store temperaturudsving? Så er thermohætter det oplagte valg. Vær opmærksom på, at thermohætter kun er nødvendigt, hvis godset bliver fragtet på en ikke isoleret bil (en almindelig bil). Kontakt os på 86134300 eller sales@scanlux.dk for at høre nærmere om vores fremstilling af denne hætte type.

Til beskyttelse af frostvarer, blomster, brød, medicin og frugt & grønt hvor man ønsker at skåne godset for temperaturudsving, fremstilles thermohætter i standard størrelser eller specialmål.
Det kan eksempelvis være en palle med frostvarer, som man ønsker, at transportere fra A til B på en almindelig kølebil, eller omvendt holde forsendelsen frostfri under transport på en ikke isoleret bil.
Mulighederne er mange, både til anvendelse og funktion mod kulde eller varme.

Den bedste transportsikkerhed får du med pallehætter.

Poser til paller er billige og effektive, og de kan bruges på ethvert lager. En pallehætte giver dit gods beskyttelse imod vand, snavs, fugt og støv. Samtidig holder det dine varer sikkert fast og samlet på pallen, hvilket er vigtigt, hvis du fragter mange varer samlet i én lastbil. Det er den mest enkle løsning til afdækning af dine paller, og samtidig en af de bedste.

Hos Emballagegrossisten vil vi sikre os, at din virksomhed får de bedste pallehætter på markedet! Vi ønsker samtidig, at give de bedste priser og tilbyder derfor mængderabatter på alle vores produkter. Du kan bruge vores pallesvøb (hætter) til helpaller, halvpaller og kvartpaller.

Siden er opdelt i støvhætter og krympehætter, så du let kan navigere og finde det bedste produkt til dit pallegods. 

Hvor meget kan hætter bruges til?

Udvalgte du finder her på webshoppen af pallehætter er valgt ud med nænsomhed, for at give vores kunder det bedste og stærkeste sortiment. Der er et hav af muligheder, når det kommer til hætter. Nogle kender kun til betegnelsen, pallehætte, krympehætte, støvhætte, men faktisk dækker disse betegnelser over det samme produkt. Hvordan man vælger at definere sin hætte, kommer an på hvordan man bruger sin hætte. Fælles for pallehætter er, at de på den ene eller anden måde beskytter dine papkasser og din emballage. Som navnet antyder, så bruges en pallehætte som et låg, til at beskytte imod skidt, snavs, fugt eller støv. Præcis som et grydelåg, så ligges pallehætten over og omkring kassen for, at beskytte indholdet. Pallehætter bliver især brugt under transport af madvarer, da disse på ingen måde må komme i kontakt med støv, snavs eller fugt under transport.

Fragter du dine varer- og produkter på paller, er det vigtigste, at huske sikkerheden af godset under transport og opmagasinering. Om du pakker dine forsendelser i bundter eller stabler papkasser, så anbefaler vi altid, at du bruger pallebånd til omsnøring af dit gods. Dem kan du naturligvis også købe hos os, du finder dem lige.

Derefter kan du lægge en hætte over dit pallegods, som vil beskytte dit gods imod støv, vand, skidt og fugt. Pallehætter har mange egenskaber og kan købes til forskellige formål og pallestørrelser. Alle pallehætter har en vandafvisende overflade, og når man overdækker pallerne- og produkterne sikrer du optimal beskyttelse.

Specielt henover de kolde måneder fra november til marts, er det vigtigt at være ekstra opmærksom på dit pallegods. I de kolde vintermåneder skal du tage højde for, hvilke temperaturer godset kan holde til, og om du har ekstra temperaturfølsomme varer. Hertil kan du købe thermohætter der holder temperaturen på dine varer, om de skal være kolde, varme eller ved stuetemperatur.Thermohætterne kan både holde varer frostfri, hvis de eksempelvis skulle transporteres i en 'ikke isoleret' bil. Omvendt kan thermohætter også holde på kulden, hvis du transporterer frostvarer, som skal holdes kolde.

Pallehætter er lette at anvende og bliver fremstillet i et plastmateriale. Vælg den korrekte hættestørrelse til din palle, så kan du nemt trække hætten ned over pallegodset. Den helt almindelige pallehætte kaldes også en 'støvhætte' da dens primære formål er at beskytte godset imod regn, skidt og støv under håndtering og transport.


Skal dit pallegods være 100% tætpakket kan pallehætten bruges som en krympehætte. Ved hjælp af en krympepistol kan hætten fastgøres omkring pallen, som var det vakuum. Det giver ekstra god beskyttelse og stabilitet til pallegodset. Produktgrupperne som kan have gavn af en pallehætte er uendelige. Det kan bl.a. være; medicin, glas, fødevarer, tekstil eller papirvarer.

Hos Emballagegrossisten.dk findes der et bredt sortiment af pallehætter, med forskellige mål, der kan bruges til dit pallegods, alt efter hvilken funktion du vil bruge hætterne til. Alle vores hætter kan bruges som støvhætte eller en krympehætte.