Krympehætter

Vis som Grid Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden

Krympehætter

Krympehætter er en effektiv metode til at beskytte dit vare under transporten, krymp går ind og fikserer dit pallegods, så du har en stabil og sikker forsendelse at sende ud. Hos www.emballagegrossistens.dk har vi et fint udvalg af krympehætter, der dækker de fleste behov. Alle vores krympehætter er lavet i vores FlexoSHRINK® og kan anvendes på alle krympeanlæg. Fordelen ved FlexoSHRINK® er at den har en meget stræk krympeegenskab og høj pakkehastighed.Krympehætter til beskyttelse Alle vores krympehætter kommer på ruller med perforering, så det nemt kan rives af, og bruges. Du kan med fordel montere den på et stativ, så den er nemmere at håndtere i pakkeprocessen.

 Hvis du ønsker at benytte krympehætter til dine afsendelser, skal du have fat i en krympepistol eller maskine, der kan hjælpe dig med at placere krympehætten helt tæt til dit pallegods.

Krympehætter til paller

Krympehætter til paller går ind og skaber stabilisering og tætner dine varer på pallen.

-        Du trækker din pallehætte ned over dit pallegods, så den dækker hele forsendelsen ordentligt.

-        Herefter benytter du et krympeanlæg eller krympepistol til at varme plastikken op med, så det begynder at krympe og sætte sig fast på pallen.

-        Din forsendelse er nu helt stabiliseret og klar til afsending.

Krympehætter er i virkeligheden en slags pose af stor størrelse, og den kan sagtens benyttes som indsats i et stort bur eller spand til at opbevare skrald eller beskytte mod støv og regn. Vi har også støvehætter som fungere efter samme princip og på alle vores hætter kommer de enten i ruller med 50 eller 100 stk. Du kan se hele vores udvalg vores hætter her.Krymp til paller

Krympehætter på specialmål

Hvis du har nogle helt specifikke krav og mål til din krympehætte, kan vi naturligvis lave en løsning, der passer præcist på de ønsker, du måtte have. Vi er står altid klar til at guide og vejlede dig efter bedste evne. Du kan skrive til os på sales@scanlux.com eller ringe på 86431300.