Plastfolier

Vi fandt ikke nogen produkter der matchede din søgning.

Plastfolie - billigt & effektivt! 

Plastfolie kan anvendes til mange forskellige formål. Uanset hvilket projekt du har brug for plastfolie til, så har vi hos www.emballagegrossisten.dk et bredt sortiment af folie til ethvert behov! Vores plastfolier kommer i mange forskellige afskygninger, men fælles for alle er at de er fremstillet i vores FlexoWrap®. Vores kvalitet er høj og materialet er miljørigtigt, hvilket er med til at sikre en optimal styrke samtidig med at det er skånsomt for miljøet. Størstedelen af vores plastfolier er fremstillet i gennemsigtig materiale. Det sikre at de indpakkede varer kan inspiceres udefra, uden at det er nødvendigt at bryde folien. Ofte kommer vores plastfolier i transparent farve, dog har vi ligeledes blå, hvid og sort plastfolie.

Har du behov for at emballere dit gods, kan det være en god ide at vælge en plastfolie, da det er en effektiv og god løsning. Skal du have sendt dine kasser forsvarligt afsted eller beskytte produkter på en palle? Så er plastfolie en optimal emballage at bruge.

Strækfolie

Vores tynde folie bliver ofte betegnet som strækfilm og er helt perfekt til indpakning af pakkegods, hvad end det er europaller eller små palle. Strækfolie er genneralt et godt produkt, som har en solid holdbarhed og lav brudstyrke. Vores strækfolie findes i både transparent og sort. Standardvalget er den gennemsigtige folie, da det giver god mulighed for at mærke dit gods under emballeringen, samtidig med at det er tydeligt, hvad forsendelsen indeholder. Du kan både få maskin- og håndruller. Se vores strækfolier lige her

Boblefolie

Skal du sende skrøbelige produkter, så er vores boblefolie din faste følgesvend. Boblefolie fås i en bredde fra 25cm eller op til 1.5m, så der er rig mulighed for at få indpakket og beskyttet store såvel som små varer. Vores boblefolie findes udelukkende i gennemsigtig materiale, men du kan også købe en kraftigere kvalitet, hvis det ønskes. Boblefolie er fremstillet i 100% genanvendeligt materiale, så du med fordel kan affaldssortere det i din husstand. Find vores sortiment her. 

Afdækningsfolie

Plastfolie til afdækning er en god løsning, hvad end du skal afdække din lejlighed mens du skal male, eller du har nogle produkter, der ikke må komme i kontakt med støv og vand. Vores afdækningsfolie er fremstillet i et stærkt materiale, men kan varierer i dimensioner efter dit behov. På vores webshop finder du mange forskellige størrelser. Kan du ikke finde en størrelse efter dine behov, specialfremstiller vi naturligvis os. Kontakt os lige her .

Topfolie

Skal du have beskyttet toppen af dit gods på en palle, så kan du med fordel benytte topfolie, som holder alt skidt og snavs væk fra dine produkter. Vores topfolie passer kommer i 3 forskellige farver transparent, sort eller blå. Den mest populære er den klare topfolie, da den viser, hvad den beskytter. Vores topfolier kommer på en oprullet papkerne og kan hives af i ark. Der er 300 ark på en rulle. Topfolie er en god og billige emballageløsning til pallegods.

Plastfolie med tryk

Vil du have en plastfolie med tryk kan vi hos Emballagegrossiten lave det for dig. Mange vælger at få trykt et logo eller andet informativ tryk, der kommer virksomheden og kunderne til gavn. Logo skaber god genkendelighed og er en nem reklame for din virksomhed. Bliv kontakt i dag for at få et tilbud.

Tabellen viser vores standarder og features der kan tilføjes folierne