Afdækningsfolie

Vis som Grid Liste

Varer 1-18 af 32

Page
pr. side
Faldende orden
 1. Hvid afdækningsfolie 1x50m. 150my Varenummer: 901825
  399,00 kr
 2. Transparent afdækningsfolie 1,2x50m. 70my Varenummer: 901200
  93,00 kr
 3. Transparent afdækningsfolie 2x50m. 100my Varenummer: 901250
  189,00 kr
 4. Sort afdækningsfolie 2x50m. 150my Varenummer: 901700
  299,00 kr
 5. Transparent afdækningsfolie 2x50m. 200 my Varenummer: 901350
  339,00 kr
 6. Transparent afdækningsfolie 3x50m. 100my Varenummer: 901253
  349,00 kr
Vis som Grid Liste

Varer 1-18 af 32

Page
pr. side
Faldende orden

 Afdækningsplast - Afdækningsfolie

Hos www.emballagegrossisten.dk har vi et stort udvalg af afdækningsplast til beskyttelse og afdækning af forskellige ting. Alt vores afdækningsplast varierer i længde, bredde samt tykkelse, og der er dermed stor chance for, at du kan finde noget, der passer til netop dine behov. Vi har afdækningsplast i både transparent, sort og blå farve, men ønsker du en helt tredje farve, kan det naturligvis også fremstilles.

Afdækningsplast i silvan er stort set det samme, som det du kan finde hos os. Du finder slidstærkt afdækningsplast, der holder snavs og fugt, langt væk fra de varer du skal beskytte. Er du interesseret i at få 5 gode tips til, hvad du kan bruge afdækningsplast til. Så kan du læse mere her!

Afdækningsplast i kraftig materiale

Du finder desuden afdækningsplast i kraftig materiale på vores webshop. Når vi taler om tykkelsen på selve plasten, regner vi altid i den måleenhed som hedder my. Hvis du eksempelvis har noget sort afdækningsplast i 75 my, så svarer det til 0,075mm. Vores tykkelser varierer fra helt ned til 7my og helt på til 200my jo kraftigere afdækningsplast du vælger, jo bedre holdbarhed har du i din afdækningsfolie.

Uanset hvilken overflade du skal have dækket til, har vi den rette afdækningsfolie. Alt vores afdækningsplast er fremstillet af slidstærke materialer og beskytter mod støv, fugt og andet. Det afdækningsfolie du finder på webshoppen er lavet i vores FLEXOpack® materiale, som er en termoplast der har høj barriereegenskaber. Termoplast bliver i produktionsprocessen opvarmet og formet, hvor den i nedkølingsprocessen igen bliver fast. Har du interesse i at læse mere og blive klogere på termoplast, kan du læse mere lige her

Ofte benyttes afdækningsplast til at afdække varer på f.eks. byggepladser. Skal du have afdækket køkkenet eller stuen, har du måske kun brug for plastfolie med en bredde på 2-4 meter. Skal du derimod have afdækket et 300kvm lagerrum vil afdækningsplast med en bredde på 8-12 meter være at foretrække.

Sort afdækningsplast

Sort afdækningsplast er også at finde på vores webshop, du finder det lige her. Der kan være flere fordele ved at benytte sort afdækningsplast, da farven i sig selv ikke afslører, hvad det dækker for. Det sorte afdækningsplast kan også benyttes i et drivhus til afdækning af hele drivhuset, gulvet eller dele af drivhuset.

Afdækningsfolie - hvordan sættes det fast? 

Har du brug for afdækningsplast imens, at du maler dine vægge? Vi vil anbefale, at du påsætter plastfolien med tape. Det kan du eksempelvis gøre ved at fastgøre hjørnerne af folien med tape. Vær opmærksom på at du bruger en "let" tape (malertape eksempelvis), da det ellers kan efterlade uønskede afmærkninger på gulvet, der er svære at komme til livs.  

Afdækningsplast på specialkrav

Vi laver afdækningsplast lige efter dine krav! Har du brug for logo tryk, eller andet informativ tryk på din folie, er det en opgave vi sagtens kan løse. Har du behov for afdækningsplast i ukurante mål, er vi ligeledes i stand til at producere i forskellige mål. Du er altid velkommen til at kontakte os på sales@scanlux.com eller 86134300. Vi står altid klar med råd og vejledning i forhold til din emballage, og kan løse de fleste opgaver indenfor plastfolie.