Topfolie

Topfolie
Vis som Grid Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Blåt topfolie 1300 x 1700mm. 30my Varenummer: 592010
    3,60 kr
  2. Sort topfolie 1300 x 1700mm. 35my Varenummer: 592001
    3,99 kr
Vis som Grid Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Topfolie til beskyttelse af dine varer! 

Mangler du den optimale emballage til dine forsendelser? Vil du beskytte dine paller og varer imod vand, støv og snavs? Topfolie er løsningen! Her på www.emballagegrossisten.dk har vi tre forskellige topfolier i tre forskellige farver;Topfolie på rulle Sort, transparent og blå. Hvor den sidstnævnte er fødevaregodkendt. Alle tre varianter kan bruges til at forsegle toppen af dine paller og kasser. Med topfolie undgår du at vand og snavs ødelægger dine varer igennem toppen af kasserne. En topfolie er en slidstærk folie, som køres udover toppen af kassen eller pallegodset. Vores topfolier har samme dimensioner, som er følgende; 1300 x 1700 mm.

Alle vores topfolie ark kommer på ruller, så de både er nemme at håndtere og opbevare. De er fremstillet i et plast materiale kaldet LDPE, som er et blødt og elastisk materiale, som tåler høj vægtbelastning inden overfladen brydes. Topfolie har en god tykkelse som sikre, at det kan stå imod vanddråber og snavs. Topfolien er let at montere og håndtere, hvilket gør det til et populært produkt på lageret og en solid emballage. Folien bliver leveret i ruller med ark der måler 1.3m x 1.7m, hvilket er standard mål for en palle med gods på. Ønsker du specialfremstilling af top folie ark, kontakt os på telefon 86134300 eller mail sales@scanlux.dk

Ønsker du fuld beskyttelse af hele pallen, så se vores udvalg af strækfilm, der køres omkring hele pallen og ikke kun toppen. Der er naturligvis også andre løsninger ift. Beskyttelse af pallegods. Hvis du f.eks. ønsker en meget stram fiksering af dine paller, kan en løsning være at gøre brug af krympehætter, som trækkes ned over palle godset, hvor det efterfølgende bliver varmebehandlet, med en krympemaskine, der ligger plastikken helt tæt til godset.

Vi kan fremstille topfilm i følgende materialer: