Poser & Sække

Vis som Grid Liste

Varer 1-18 af 49

Page
pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

Varer 1-18 af 49

Page
pr. side
Faldende orden

Poser og Sække.

Her på www.emballagegrossisten.dk har vi et bredt sortiment af forskellige poser og sække, som dække de mest basale behov. Du kan finde kategorierne plastikposer, Affaldssække, bæreposer og forsendelsesposer, så du har nemmere ved at navigere rundt i vores produkter. Vores kvaliteter kommer i enten LDPE, HDPE, MDPE, Regenrat og bioplast, som alle har deres fordele og ulemper.

I ordene poser og sække er der flere bemærkelsesværdige forskelle. Først og fremmest så er en affaldssæk som udgangspunkt større end en pose. Sække har en standardstørrelse på 70cm x 110cm, hvor en normal standard plastikpose ofte måler bredde 30cm x længde 60cm. En sæk vil ofte være tykkere end en normal plast pose. Selvom at begge posetyper er fremstillet i plastik, så vil en affaldssæk være fremstillet i et tykkere materiale, da formålet med sække ofte er at smide flasker, dåser og skrald i. En affaldssæk skal derfor være mere robust end den normale plastikpose. 

Poser bruges også til skrald. Skal du bruge en skraldepose til skraldespande så vær opmærksom på, hvor høj en 'my' posen har. Dette indikerer tykkelsen på posen og kan have en afgørende betydning for hvor stærk posen er. 

Plastikposer

Plastikposer har vi mange forskellige variationer af her på webshoppen. Det gennemgående for alle vores plastposer er at de er fødevaregodkendte. En pose kan enten have en sidefals eller ingen sidefals, det vil fremgå på det enkelte produkt, hvis plastikposen har sidefals. En sidefalds giver mere plads til at folde posen ud, så den får en større dybde. Du kan finde blokposer med hank på Emballagegrossisten, hvis du skal bruge en mindre pose med håndtag. Det vigtige når du vælger en plastikpose, er at gøre dig klart, hvad posen skal bruges til. Du finder vores store udvalg her.affaldssække i sorte og transparente

Affaldssække

Vi forhandler mange forskellige sække i kraftig kvalitet. Vores affaldssække kan købes i både sorte og klare farver, og er ofte fremstillet i genbrugsplast. Alle vores affaldssække kommer på ruller og har ofte 10, 15 eller 20 stk. pr. rulle. Vi sælger almindelige affaldssække, som du benytter til dit haveaffald eller andet skrald, og har de populære litermål 110 liter. Vi har desuden også cotainersække eller containerforinger, som passer ned i affaldscontainere alt efter, hvad størrelse du har. Containersække kan f.eks. fås i 240 liter, som er en af de mest brugte størrelser. Du finder desuden både returplastsække og bioposer i vores online sortiment. Returplastsække brugs meget til indsamling af forskellige emner, som skal genbruges og returneres til affaldssorteringsanlægget. Vi forhandler også bioposer i forskellige litermål, disse poser, er fremstillet af 100% kompostbart materiale, og de kan derfor være en god løsning til f.eks. madaffald.  Skal du bruge nogle bestemte affaldssække, kan vi også specialfremstiller efter dit behov, ellers finder du sortimentet her.

Bæreposer

Vi har et lille sortiment af bæreposer som dækker de mest nødvendige behov indenfor emballage. Vi har forskellige størrelser som fås i sort, hvid og transparent, samt et par stykker med tryk og rød farve. Vores bæreposer kommer i enten LDPE eller HDPE find dem alle her. Skal du have lavet specialfremstillet bæreposer, så tag fat i vores søsterselskab Scan Lux Packaging.

Forsendelsesposer

Du finder forsendelsesposer i flere forskellige størrelser, som kan lukkes i toppen med en lim. Forsendelsesposer benyttes ofte til indpakning af produkter, der skal transporteres ud til kunderne. Vores forsendelsesposerer er lavet i plast og kaldes også postordreposer. Mange vælger at få tryk på deres emballage for at skabe genkendelighed, og det kan du naturligvis også få, hvis du vil have det. Vi har flere forskellige størrelse, de fleste er i hvid, men vi forhandler også enkelte andre designs. Har du behov for en specialfremstillet forsendelsesposeForsendelsesposer til postordre