Affaldssække

Vis som Grid Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Affaldssække og skraldeposer.

Du finder et bredt sortiment af affaldssække og skraldeposer hos www.emballagegrossisten.dk. Vi går højt op i kvalitet og tilstræber at tilbyde det vores kunders ønsker. Når du leder efter en affaldssæk eller Affaldsække 110 literskraldepose, er det vigtig at gøre sig klart, hvad den skal anvendes til. Er det en affaldssæk til hjemmet, kan det være en ide at vælge en klar affaldssæk, da skrald fra hjemmet ikke længere må kasseres i sorte affaldssække.

Vi forhandler mange forskellige affaldsposer. Små skraldeposer til din skraldespand under køkkenbordet. 110 liters affaldssække som er den mange ofte bruge til haveaffald eller andet de ligge skal pakke væk og ned i kælderen. 110L affaldssæk er cirka 5 gange større end den normale skraldepose og vores 110 liters poser kommer i både sorte og transparente. Har du brug for en affaldspose der er noget større, så finder du også disse affaldssække hos os!

Du kan finde affaldssække i 140 liter, 240 liter, 400 liter, 600 liter, 800 liter og vi forhandler sågar affaldssække helt op til 1000 liter! Disse store poser bliver ofte betegnet som containersække eller containerforinger da de tit bliver brugt i affaldscontainere. Har du brug for en affaldscontainer, kan du også købe den hos os, du finder dem lige her.

Små skraldeposer

Du kan hos os købe små skraldeposer i størrelser, der går fra 1,5 liter til 50 liter. Du kan købe billige affaldssække, hvis du vælger at købe efter vores mængderabatter, som er fordelagtigt for dig som kunde. Du finder alle vores små skraldeposer i standardfarverne grå, sort og gennemsigtig. Vores praktiske skraldeposer er alle lavet i et holdbart materiale, der sikre, at det du putter i dem forbliver deri. Vi har desuden skraldeposer med snoretræk, som gør det nemt at holde styr på indholdet og fragte det fra a til b, du finder den lige her. Vores små skraldeposer er velegnet til den normale husstand.

Store affaldssække

Vi sælger naturligvis store affaldssække, som du kan bruge til din affaldshåndtering. Hvad end du skal bruge haveaffaldssække eller ekstra store affaldssække, så er der stor sandsynlighed for, at du kan finde en model du kan bruge hos os. Affaldshåndtering i store sække er en nem og praktisk måde at holde styr på sagerne.

Sådan finder du den rigtige affaldssæk.

Det kan i visse tilfælde være en udfordring at finde præcis den affaldssæk der passer ned i den affaldsbeholder du har. Ofte står der et litermål på din beholder, men der kan være undtagelser og så kan det være svært at regne sig frem til. En affaldssæk har som udgangspunkt en længde, bredde, højde og en sidefalds. Alle disse mål spiller ind i forhold til om posen passe i skraldespanden. Det afhænger også af, hvor meget fold, du ønsker, der skal være på din pose. Sidefaldsen er den der bredder sig ud, når den kommer ned i skraldespanden og skaber plads. Et godt pejlemærke er at tage bredden på din skraldespand og så ligge bredden og sidefaldsen sammen på posen, så giver det dig en god indikation på, hvad du skal bruge. Er du stadigvæk i tvivl, har vi dygtige medarbejder, der kan hjælpe med at finde den rigtige affaldssæk. Du kan blive kontakte lige her. 

Bioposer og madaffaldsposer

Du finder desuden bioposer til madaffaldssortering i vores sortiment. I disse tider, hvor der kommet et stort fokus på miljøet, er bioposer til organisk affaldssortering blevet mere populært. Vores bioposer er 100% kompostbar og er baseret på fornyelige råstoffer og i vores udvalg finder du små poser helt ned til 10 liter samt de store der går helt op til 240 liter. Det vigtige at have i mente, når du køber bioposer, er at de efter et år begynder at kompostere, da de er produceret af naturligt materiale og derfor ikke har evig holdbarhed, køb derfor ind efter behov. Der er kommet et større fokus på affaldssortering i kommunerne og hos Scan Lux Flexible A/S som også er Emballagegrossiten var vi i 2018 eliteleverandør til det offentlige på b.la. madaffaldsposer. Du kan læse mere om Udbudvagten og vores rangliste placering lige her.