Bioposer

Vis som Grid Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Bio - affaldssække 240L Varenummer: 577913
  106,86 kr Fra 69,00 kr
 2. Bio - affaldssække 120L Varenummer: 577912
  66,88 kr Fra 59,00 kr
 3. Bio-affaldssæk 40-60 L Varenummer: 577103
  36,08 kr Fra 32,00 kr
 4. Biospand m/låg og hank Varenummer: 577939
  89,00 kr Fra 49,00 kr
Vis som Grid Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden

Grønne bioposer er skabt til kompostaffald

Hos Emballagegrossisten kan du bestille dine bioposer til organisk affald, vi har mange forskellige litermål på vores webshop, så det burde være muligt at finde en bio affaldssæk, som passer til dine behov. Alle vores bioposer skalbioposer i rullersom udgangspunkt benyttes til affaldssortering af madaffald. Den mest optimale løsning er, at placere bioposen i en affaldsspand, så du bruge hele bioposens kapacitet. På verdensplan er 30% af vores affald, der bliver sendt til forbrænding eller lossepladser, organisk affald. Derved opstod ideen med en nedbrydelig emballage, som kan omdanne det organiske affald til kompost og give jorden næring. Bio affaldssække giver en lettere håndtering af organisk affald, uden ubehagelig lugt og fugtighed i hverdagen.

Bioposerne er baseret på naturlige råstoffer, som alle er fornybare. Det er råstoffer som stivelse, olie, cellulose, PLA, træ og sukkerrør, og disse gør poserne fuld kompostbare i kontrollerede omgivelser. Ideen med posen er at lave et funktionsdygtigt kredsløb, så organisk affald og affaldsposen bliver returneret til naturen på den bedst tænkelige måde.

Bioposen er stadig i rivende udvikling, men er samtidig et omdiskuteret emne, ift. om den miljømæssigt værdi er bedre end eksempelvis genbrugsplast. Når en biopose skal kompostere, er det en proces som skal foregår på et komposteringsanlæg, hvor små bakterier, svampe og smådyr på kort tid forvandler affaldet til kompostjord, vand og CO₂. Kompostanlægget har mulighed for at styre de rigtige temperaturer og bakterie, som er nødvendigt her i norden, hvis det skal bruges optimalt. Det betyder ligeledes, at du ikke kan smide posen i naturen eller i dit kompost i haven. Har du interesse i at læse mere om bioposen, så tryk her.

Der er ingen tvivl om at dyrkningen af bioposer er CO₂ neutralt, men samtidig er hele processen ikke Co2 neutral, da der eks. Benyttes råolie til transport processen. Bearbejdningen af biologisk affald bidrager både til levering af varme og elektricitet og giver værdifuld gødning. Det er derfor vigtigt at man respekterer brugen af bio poser og ikke smider plast, folie & pap i posen, da det vil ødelægge hele processen for at kunne anvende bioposerne og déts indhold til kompostjord. Affald der må smides i bioposer er eksempelvis: Skræller fra rodfrugter, blomster, planter, haveaffald, frugt, grøntsager, te- og kaffegrums, nødder, fisk, kerner æggeskaller (knuste), ris og pasta. 

Du kan her på webshoppen også købe affaldsspande til dit bio affald, og du har mulighed for at benytte vores mængderabatter og spare penge. Bioposer er et dyre alternativ til den almindelige plastik, dette skyldes at produktionsomkostningerne er højre og mere tidskrævende. Har du brug for en bioposer til et specielt formål eller efter specielle krav eller mål, så står vi til rådighed med viden og indsigt, og kan naturligvis fremstille en pose, efter dine behov.  Du kan altid tage kontakt til os på +45 86 13 43 00 eller skrive til os på sales@scanlux.com .

I tabellen kan du se vores standarder og de features, der kan føjes til dem