Containersække

Containersække
Vis som Grid Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

Sække til containere

En containersæk bruges til at beskytte containeren imod at skidt og skrald samler sig i bunden og op af siderne på containeren. Ved at beklæde containeren med en sæk slipper man for eventuelle lugtgener fra gammel skrald. Det formindsker desuden risikoen for at skadedyr går i containeren.

Containersækken beskytter og forlænger levetiden på din container. Da containeren ikke bliver udsat for direkte skrald på kanter og i bunden vil den fremstå pæn og ren i bunden og det vil forhindre at der opstår mug i containeren. 

Vi har både sække i grå og sort og i størrelser fra 240liter til 1000liter. Det er næsten umuligt at finde en containerstørrelse, som vi ikke har en sæk der passer til.

Containersække - er de billige?

Vi sælger containerposer i et hav af størrelser og farver. Vores containersække er billige, men af solid kvalitet! Du kan vælge en containerpose i gennemsigtig, sort eller grå. Vores containerforing er let at lukke til, samt af påføre i containeren. Som udgangspunkt sælger vi alle vores produkter med en vis form for mængderabat.