Bæreposer

Bæreposer
Vi fandt ikke nogen produkter der matchede din søgning.

Bæreposer

 Hos www.emballagegrossisten.dk kan du købe et dækkende sortiment af bæreposer til at supplere dit emballage behov. Alle vores bæreposer kommer i en enten MDPE eller LDPE plast, som er kendt for at være meget holdbare kvaliteter, og kan tåle stor vægt belastning. En bærepose kommer med en hank, så den er nem at transportere varer i. Du finder bæreposer i forskellige størrelser, kvaliteter og farver på vores webshop. Kan du ikke finde præcist den pose du er på udkig efter, kan vi altid specialfremstille den til dig. Du kan på webshoppen b.la. finde både bæreposer og blok-poser som kommer i forskellige dimensioner. Når du skal vælge en pose, er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvilken slags du ønsker og som passer til dit behov. Alle vores bæreposer er solide, og du kan købe dem med forskellig styrke, afhængig af, hvor stor en vægt posen skal kunne bære. Hertil har alle poserne en løftehank, så de er nemme at transportere. 

Billige bæreposer

Billige bæreposer er også at finde på webshoppen, hvis du gør brug af vores mængderabatter, som alle kan benytte sig af. Jo flere poser du kan aftage, jo billigere bæreposer kan du købe hos os. Selvom du kan få billige bæreposer, betyder det ikke at kvaliteten er ringe.

Bæreposer med logo

Har du behov for at få en bærepose med logo på, kan det sagtens lade sige gøre. En bærepose med logo kan være med til at styrke dit brand kendskab hos dine kunder, og det kan være en god og billig måde at få etableret dine virksomhed på. Har du behov for en bærepose med andet tryk, er det naturligvis også muligt at få specialfremstillet. Når du skal have specialfremstillet en bærepose med logo, skal du købe 10.000 stk. som minimum, for at vi kan lave det til dig. Er du i tvivl om, hvordan din pose skal være, og hvordan dit tryk skal se ud, er du altid velkommen til at kontakte os lige her.

Bæredygtige bæreposer

Bæreposer er enormt omdiskuteret i medierne de seneste par år grundet det store fokus, der naturligt er kommet på klimaet og bæredygtighed. De fleste bæreposer er fremstillet af den polyethylen vi betegner LDPE benyttes ofte til bæreposer, da det er et ret sejt materiale, der er fleksibelt og kan holde til stor belastning samtidig med, at det er billigt at lave.  Helt overordnet set er det mere bæredygtigt at vælge en bærepose fremstillet af LDPE eller HDPE frem for en papirspose, da CO2 aftrykket simpelthen er mindre samlet set. Grunden til at LDPE er et mere bæredygtigt valg er, at de kan genbruges igen og igen, hvilket en papirpose ikke kan. Er du mere interesseret i at finde ud af, hvad et bæredygtigt emballagevalg er, så læse mere her.