Bionedbrydelige poser

Vis som Grid Liste

1 Indlæg

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

1 Indlæg

pr. side
Faldende orden

Vores grønne bioposer er skabt til kompostaffald

Hos Emballagegrossisten er vi altid på forkant med nye tiltag, der skaber de bedste rammer for vores natur og miljøet generelt. Bioposerne er eksempelvis et udspring heraf.
På verdensplan er 30% af vores affald, der bliver sendt til forbrænding eller lossepladser, organisk affald. Derved opstod ideen med en nedbrydelig emballage, som kan omdanne det organiske affald til kompost og give jorden næring.

Bioposerne har stor værdi miljømæssigt, og giver en lettere håndtering af organisk affald, uden ubehagelig lugt og fugtighed i hverdagen. Udviklingen af bioposerne er stadig fremgående, og målet er at få et minimal forbrug af ressourcer, så økonomiske fordele kan gå hånd i hånd med de miljømæssige fordele.

Bio poserne er baseret på naturlige råstoffer, som alle er fornybare. Det er råstoffer som stivelse, olie, cellulose, PLA, træ og sukkerrør, og disse gør poserne fuld kompostbare.

Ideen med posen er at lave et funktionsdygtigt kredsløb, så organisk affald og affaldsposen bliver returneret til naturen på den bedst tænkelige måde. Bioposer er så grønne og miljøvenlige at de, sammen med have- og madaffald kan blive genbrugt som kompostjord. Det er en proces som foregår på et komposteringsanlæg, hvor små bakterier, svampe og smådyr på kort tid forvandler affaldet til kompostjord, vand og CO2.

Bearbejdningen af biologisk affald bidrager både til levering af varme og elektricitet og giver værdifuld gødning. Det er derfor vigtigt at man respekterer brugen af bio poser og ikke smider plast, folie & pap i posen, da det vil ødelægge hele processen for at kunne anvende bioposerne og déts indhold til kompostjord.

Affald der må smides i bioposer er eksempelvis: Skræller fra rodfrugter, blomster, planter, haveaffald, frugt, grøntsager, te- og kaffegrums, nødder, fisk, kerner æggeskaller (knuste), ris og pasta. 

 

I tabellen kan du se vores standarder og de features, der kan føjes til dem