Containersække

Containersække
Vis som Grid Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden

Containersække

Hos www.emballagegrossisten.dk finder du et stort udvalg af containersække. Containersække bruges til at beskytte containeren imod at skidt og skrald samler sig i bunden og op af siderne på containeren, og dermed forlænger levetiden på din container. Ved at beklæde containeren med en sæk, slipper du for eventuelle lugtgener fra gammel skrald samt rengøringsarbejde, da kan være ressourcekrævende. Ved brug af containersække formindskes, risikoen for at skadedyr går i containeren.

Vores brede udvalg af containersække kommer i enten transparent eller sort og er produceret i vores stærke FlexoRECYCLED®, som er godt for både miljøet og økonomien.  Størstedelen af vores containersække kommer på ruller med 100 stk. på hver, og der er er perforering i bunden af hver sæk, der gør det nemt at rive en af til brug. Med en containersæk vil du kunne bruge din container i mange år, da den beskytter mod det meste. Mug og andet vil ikke kunne opstå, hvis du benytter en containersæk. Er du på udkig efter både container og containersække, kan du naturligvis også finde containere her. Vi har de fleste størrelser container, som spænder fra 140 liter til 770 liter, hvor du har 3 forskellige farvevalg. Find udvalget af affaldscontainere lige her.

Vi har både containersække i grå og sort og i størrelser fra 240liter til 1000liter. Det er næsten umuligt at finde en containerstørrelse, som vi ikke har en sæk der passer til. Containersække bliver fra tid til anden også betegnet, som containerforing i fagsprog, da nogle betragter det som en forring og ikke en sæk. Omend der kan opstå forvirring, så er de to betegnelser det samme.

Containersække - er de billige?

Vi sælger containersække i mange forskellige størrelser og farver, finder du ikke det, du er ude efter, er vi altid garant for at finde en løsning der passer til dit behov. Vi har mange års erfaring i branchen, og kan producere varieret indenfor plast området. Du er altid velkommen til at kontakte os på 86134300 eller sales@scanlux.com. Vores containersække er billige, men af solid kvalitet, og du har altid mulighed for at opnår mængderabatter på shoppen.

Containersække 240L

Vi lagerfører containersække i 240 liter, som er en populær størrelse. De containersække du kan finde på hylderne jem og fix, er på størrelsen de samme som du kan købe hos os. Grunden til at containersække i 240 liter er populære er, at de passer ned i en container, som mange almindelige husstande har, og derfor er den mest gængse størrelse. Kommer du op i en 660 liter container, er det de som står ved store boligkomplekser, hospitaler og andelsforeninger.