Forsendelsesposer

Forsendelsesposer
Vis som Grid Liste

13 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

13 varer

pr. side
Faldende orden

Poser, perfekte til forsendelse

Vi sælger forsendelsesposer, også kaldet tekstilposer, e-handelposer og webshopsposer, som er ideele til forsendelse af pakke og produkter. Forsendelsesposer er en perfekt emballageform når man sender vare, og passer stort set til alle slags produktyper; textiler, tøj, accesories, sko mm. er få blandt mange ting, som man kan sende med forsendelsesposer. 

Poserne har en klisterstribe i bunden, og kan dermed lukkes godt til, så produkterne ikke falder ud under transport. Poserne er dermed perfekte til brug hos webshops og til e-handel (internethandel) da de både virker til udsending og retunering af produkter. Lukke og åbnefunktionen gør også at dine kunder vil kunne se hvis posen har været uønsket åbnet under transporten.

Alle vores poser er fremstillet af det bedste kvalitet, hvilket gør at materialet er meget slidstærkt og vil være svært at rive fra hinanden. Det er meget vigtigt at kvaliteten på posen er i orden, så produkterne får den bedste beskyttelse under transporten. Hele vores sortiment er lavet af vandtæt materiale, og dermed undgår man at produkterne i posen tager skade af regn og fugt. 

 

Her sælger vi forsendelsesposerne i forskellige størrelse, med forskellige tykkelser, med og uden hank alt efter hvor stor din pakke eller produkt er og dit behov. 

 

I tabellen kan du se vores standarder og de features, der kan føjes til dem