Forsendelsesposer

Forsendelsesposer
Vis som Grid Liste

1 Indlæg

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

1 Indlæg

pr. side
Faldende orden

Forsendelsesposer

Vi sælger forsendelsesposer, også kaldet tekstilposer, e-handelsposer og webshopposer, som er ideelle til forsendelse af pakker og produkter.  Her hos www.emballagegrossisten.dk lagerfører vi et stort udvalg af de mest brugte forsendelsesposer. Du finde både hvide og nogle med tryk på webshoppen, og de kommer i mange forskellige dimensioner. Har du behov for en forsendelsespose med logo tryk på, kan vi naturligvis også lave det.

Forsendelsesposer er en velegnet emballage, når du sender varer, og passer stort set til alle produkter; tekstil, tøj, accessoires, sko mm. er få blandt mange ting, som man kan sende med forsendelsesposer. 

Alle vores forsendelsesposer har en limlukning i toppen, og kan dermed lukkes godt til, så produkterne ikke falder ud under transport. Poserne er dermed perfekte til brug hos webshops og til e-handel (internethandel) da de både virker til udsending og returnering af produkter. Lukke og åbnefunktionen gør ligeledes, at din modtager ville kunne se, hvis posen har været uønsket åbnet under transporten. Skal du afsende produkter, som er lidt mere skrøbelige og kan gå i stykker, ville det er god ide at beskytte dem yderlige med f.eks. boblefolie, som er yderst stødabsorberende. Du kan naturligvis også finde boblefolie her på shoppen. Klik lige her.

Alle vores forsendelsesposer er fremstillet i høj kvalitet, hvilket gør at materialet er meget slidstærkt og vil være svært at rive fra hinanden. Det er meget vigtigt at kvaliteten på posen er i orden, så produkterne får den bedste beskyttelse under transporten. Hele vores sortiment er lavet af vandtæt materiale, og dermed undgår du at produkterne i posen tager skade af regn og fugt. 

Her sælger vi forsendelsesposerne i forskellige størrelse, med forskellige tykkelser, med og uden hank alt efter hvor stor din pakke eller produkt er og dit behov. 

Billige forsendelsesposer

Her hos os kan du altid købe billige forsendelsesposer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du handler online hos os, finder du altid markedets bedste priser. Hvis du har mulighed for at købe større mængder ind, kan du til hver en tid gør brug af vores mængderabatter, som du finder på hvert enkelt produkt. Er du interesseret i at købe meget store mængder ind, så er du altid velkommen til at kontakte os i forhold til, hvad muligheder der er.

Forsendelsesposer med logo

Vi kan lave dine forsendelsesposer med logo. Vi har bred erfaring med tryk på poser, og vi kan løse de fleste trykopgaver. En forsendelsespose med logo er med til at skabe genkendelighed og bevarer den ”røde tråd” for hele din virksomhed. Du kan også vælge at få trykt andet end logo, f.eks. slogan, QR-kode eller produktinformation. Ønsker du en forsendelsesposer med logo, har vi et minimusantal på 10.000 stk. Du er naturligvis velkommen til at bestille flere, hvis du har behovet til det.

 Ha du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe dig på bedste vis. Har du brug for råd og vejledning omkring de forsendelsesposer du er på udkig efter, har vi erfarne konsulenter, der kan hjælpe dig godt på vej. Vi kan kontaktes på 86134300 eller på sales@scanlux.com.

I tabellen kan du se vores standarder og de features, der kan føjes til dem