Plastikposer

Plastikposer
Vis som Grid Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

Hvilke plastikposer er de bedste? 

Skal du gå efter pris, størrelse, materialevalg eller farve når du skal købe den ideele plastpose? På den ene side så må en plast pose være et af de mest simple produkter i verden, på den anden side så er mulighederne for hvordan de skal bruges og kan se ud utallige! Vi bestræber os hver dag på at have plastposer, som kan opfylde alle krav og behov! Skal du bruge en specialvare så tøv ikke med at kontakte os direkte på telefon 86134300 eller mail sales@scanlux.dk for at få et tilbud på dette. 

 

Der er ikke én rigtig plastikpose, som kan imødekomme alle behov. Når du skal finde den korrekte plastpose, så gør dig overvejelser omkring hvad der er det vigtigste for dig. Er det  vigtigste en miljørigtig- eller billig plastpose? Skal du bruge store poser til skraldespanden eller en mindre pose til at indpakning af produkter, opbevaring af fødevare mm. Hvad plastik poserne skal bruges til, det er subjektivt. Hvad vi kan tilbyde er billige plastposer, som samtidig er miljørigtige da de er fremstillet i Flexothen materiale.

Her på siden finder du vores standardsortiment af plastikposer. Du kan også se i vores underkategorier små plastikposer og store plastik poser, for at finde poser som er sorteret på størrelse. 

Vores sortiment strækker sig fra plastikposer med 18 cm i højden og 9 cm i bredden, til plastikposer med 1 meter i højden og 60 cm i bredden. Vi sælger poser der er ekstra bredde, ekstra lange, ekstra tykke og endda poser med sidefals til produkter der har brug for ekstra plads. Vi har sørget for at vores sortiment er så bredt som muligt, så chancen for at vi har den helt rigtige til dig og dine behov er stor. 

 

ALLE vores plastposer er fødevaregodkendte

Hos Emballagegrossisten handler vi kun med fødevaregodkendte plastikposer. Herved sikrer du at plastikposerne godt kan være i kontakt med og opbevare madvare uden det tager skade eller vil have nogen effekt på maden. Ifølge EU og fødevarestyrrelsen skal alt materiale der direkte eller inddirekte kan kan have kontakt til fødevare være indaktive, så de ikke afgiver kemiske stoffer til fødevarene i større mængder. Dermed undgår man;

  • At frembyde fare for mennesksets sundhed
  • At der forårsages en uacceptabel ændring af fødevarenes sammensætninger