Tilbehør

Vis som Grid Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden

Emballage tilbehør

Her på www.emballagegrossiten.dk har vi meget forskelligt emballage tilbehør. Alle vores kategorier er listet i menubaren, så de er nemmere at tilgå. Her finder du strapbånd, pakkefyld, tape, engangshandsker, affaldscontainere, boblefolie og bølgepap. Vi har både pap og plast emballage tilbehør. Alle vores produkter er af høj kvalitet til billige penge, og du kan endda gøre brug af vores mængderabatter, så det bliver endnu billigere for dig som kunde. Vi bestræber os på at have et bredt sortiment, så det dækker de fleste af vores kunders behov. Skulle du have brug for hjælp så kontakt os gerne på 86134300 eller sales@scanlux.com.

Strapbånd

Forskellige tykkelse strapbånd er også at finde her på webshoppen og de fås i vores tre standard farver; sort, grøn og hvid. Alt afhængig af, hvor meget belastning du sætter på dit strapbånd, skal du gå på i tykkelse/my. Strapbånd fiksere dine varer, så de under transporten ikke bliver beskadiget. Du kan finde hele vores sortiment af strapbånd lige her.

Pakkefyld

Vi har to forskellige slags pakkefyld eller kassefyld som det også bliver kaldt. Pakkefyld benyttes ofte til af putte indeni forsendelsesemballage til at skabe stødabsorbering så produkterne ikke bliver trykket eller går i stykker. Vores ESP kassefyld er lavet af flamingo, og kan kommes i både forsendelsesposer og papkasser. Vores fillpak pakkefyld er lavet af papir, og skal formes gennem en maskine. Se dem her.  

Pakketape

Hos os finder du et stort udvalg forskelligt pakketape i varierede prisklasser. Du kan få både hvid, transparent og brunt tape som standard, men vi kan naturligvis også producere tape efter dit behov, hvad end du ønsker pakketape i en anden farve, eller ønsker pakketape med logo. Alt vores tape kommer på ruller, så det kan bruges i en tapedispenser, både maskintape og håndrulletape. Du finder forskellige tykkelser på webshoppen og i sortiment, kan du finde akryl, PP, low noise, hotmelt og PVC pakketape. En klar pakketape er uden tvivl den mest anvendte tape inden for emballage, fordi den er meget anonym. Find alle varianter her.

Engangshandsker

Vi har alle størrelser af engangshandsker både engangshandsker pudderfri og med pudder. Handskerne er enten i blå eller hvid farve. Du kan købe latex handsker og nitril og har du behov for vejledning i forhold til størrelse og rette valg af handske, så tøv ikke med at kontakte os. Se vores brede udvalg her.

Affaldscontainer

Vi har rigtige mange forskellige affaldscontainere du kan bruge som din skraldespand. Vores standard farver er er sort, blå og grøn. En affaldscontainer er med til at gøre din affaldshåndtering nemmere. Alle vores affaldscontainereAffaldscontainere 660 liter har påmonterede hjul, enten 2 stk. eller 4 stk. Hjul størrelsen varierer fra litermål til litermål. Vi lagerfører mange forskellige litermål alt fra 240 liters containere til affaldscontainere i 660 liter. Se alle affaldscontainere her.

Boblefolie

Populær beskyttelsesemballage er boblefolie, som vi også har på shoppen. Alle vores boblefolier kommer på ruller og kan fås i forskellige bredder. Alle vores boblefolier er transparente med små bobler, men kan også anskaffes i store bobler. Bobleplast kan benyttes til beskyttelse af både små og store forsendelser. Find dem her.

Bølgepap

Bølgepap har vi også i mange forskellige varianter og har både brunt og hvidt bølgepap. De findes i flere forskellige bredder og er lavet af pap. Det er en optimal emballage, hvis du har gods der skal beskyttes sikkert. Bølgepap finder du her.