Affaldscontainere

Vis som Grid Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden

Affaldscontainer

Affaldscontainer til indsamling af affald er en praktisk og nem måde at anvende især i større boligbyggerier. Du finder et stort udvalg af affaldscontainere i vores sortiment. En affaldscontainer kan benyttes  Grøn affaldscontainertil at opbevare meget forskelligt skrald og affald. Du kan både putte pap, papir, plast, kontorpapir, småt brandbart, restaffald m.m. i en container. Du kan vælge at sætte piktogrammer med containernes formål uden på låget, så de der aflevere affald nemt kan overskue, hvad de forskellige affaldscontainere er beregnet til. Vi har to forskellige affaldscontainer her på www.emballagegrossiten.dk.

Den mindste container kommer med to hjul, og den kan både bruges indendørs og udendørs. Den største container har fire hjul, og egner sig bedst til storskrald. Du finder ofte en store affaldscontainer på en byggeplads eller hos andelsforeninger eller andre store bygninger, hvor affaldshåndteringen samles et sted. En affaldscontainer er med til at sikre, at dit skrald bliver opbevaret på en organiseret måde. Den nedbringer desuden sandsynligheden for at skadedyr, går i dit affald, da lugtgenerne minimeres når affaldet bliver opbevaret optimalt. Du undgår ligeledes at fugt, snavs og madrester flyder unødige steder. Vil du forlænge din affaldscontainers levetid, kan du med fordel vælge at bruge containersække, som er en stor pose du sætter ned i din container. Containersække gør desuden rengøringsarbejdet meget mindre og er lavet i et solidt materiale, der også mindsker lugtgenerne. Du kan selvfølgelig købe containersække her hos os. Du finder dem i forskellige kvaliteter, farver og størrelser lige her.

Vi kører med tre forskellige standardfarver, som er sort, blå og grøn. Alle affaldscontainere har en glat plastoverflade både indvendig og udvendig. Der er enten to eller fire hjul på containerne som er sorte på alle de hjul, der befinder sig på containeren. Du kan helt sikkert få en affaldscontainer, der passer til dit behov her på webshoppen.

Affaldscontainer størrelse

En affaldscontainer findes naturligvis i forskellige størrelser, Vi lagerfører containere i størrelserne 120 liter, 140 liter, 240 liter, 660 liter, 770 liter samt 1000 liter. Det er vigtigt at tage højde for, hvor meget vægtbelastning din affaldscontainer må få, når du skal vælge. Den mindste container, som er 120 liter, kan eksempelvis klare en vægt på 48 kg. Har du behov for at vide de præcise mål på containeren, finder du dem på de enkelte produkter her på webshoppen. Er du stadig i tvivl om, hvilken størrelse affaldscontainer du skal vælge, er du mere end velkommen til at kontakte os på 86134300 eller sales@scanlux.com.

Affaldscontainer 240L

Affaldscontainer i 240L er en af de mest populære udgaver blandt kunder, mest fordi det er den mest gængse størrelse.  En affaldscontainer i 204 liter kan håndtere en vægtbelastning på 96 kg. En vigtig faktor, når du placerer din container, er at sørge for at den står på en plan flade, så den ikke vælter og alt indholdet ligger spredt på jorden. Hvis du har mulighed for at afskærme den med hegn eller andet der skaber læ, så er du ekstra garderet imod at affaldscontaineren vælter.

Affaldssortering

Der kommer mere og mere fokus på affaldssortering i dagens Danmark, fordi størstedelen af den affald (især plastik) vi producerer bliver brændt af og skaber en højre udledning af Co2. Affaldscontainere kan være med til at skabe det nødvendige overblik i forhold til at få sorteret rigtigt. Det kan på den lange bane give god mening, både i forhold til miljø aftrykket samt af praktiske årsager. Den cirkulære økonomi bliver i højre grad implementeret i vores hverdag og skaber god, grobund for et bedre sorteringssystem, som affaldscontainere kan være med til at understøtte.  Hvis du har interesse i at blive klogere på affaldssortering, så kan du læse mere på Kolding Kommunes hjemmeside lige her

Råd og vejledning

Hos Emballagegrossisten har vi over 17 års erfaring med emballage, og hvordan du på bedst mulig vis får udnyttet protentialet i de ressourcer, du har til rådighed. Vores kernekompetencer er at skabe og udvikle miljøvenlige og innovative løsninger indenfor emballage og affaldshåndtering. Vi har siden 2018 været eliteleverandør til det offentlige marked. Har du behov for råd og vejledning i forhold til den affaldscontainer, du skal vælge, er du mere end velkommen, til at tage kontakt til os lige her.