Bobleplast

Bobleplast
Vi fandt ikke nogen produkter der matchede din søgning.

Boblefolie og bobleplast

De fleste er bekendt med bobleplast, som er kendetegnet ved de små eller store luftlommer, som kan "springes" ved et presse på dem med to fingre. Loftrummene gør at bobleplast er et oplagt valg, når det kommer tilBillig boblefolie beskyttelse af stort set alle produkter. Bobleplast er velegnet til emballering af gods, som du ønsker skal komme sikkert frem til modtageren. Den er en af de mest foretrukne emballager til at pakke varer forsvarligt ind i – og ikke uden grund. Du kan nemt tilpasse dit bobleplast til de produkter, du skal have pakket ind. Vores boblefolie kommer på rulle og kan hurtigt trækkes ud så du kan afskæres med en saks eller hobbykniv til den længde, du skal bruge. Vi har naturligvis mange forskellige længder og bredder på vores bobleplast, alt efter hvad du ønsker.

Sådan vælger og anvender du bobleplast.

Når du skal vælge en bobleplast er det essentielt at tage højde for dimensioner, kvalitet og tykkelse. Alle vores boblefolie ruller er lugtfrit og er fremstillet af 100% polyethylen samt rullet op på en pap-kerne. Vores bobleplast er desuden 100% genanvendeligt, og de kan dermed indgå i plastens cirkulære genanvendelsesproces. Du kan med god samvittighed sortere det og putte det i affaldssortering til plast.

Fordelen ved boblefolie er, at det er stødabsorberende og er nem at håndtere i pakkeprocessen, samtidig med at den ikke vejer al verden og derfor er meget fleksibel. Bobleplasten kan nemt vikles omkring dine varer og tilpasser sig efter formgivningen på dine produkter.

De fleste af vores boblefolie er produceret i 1-lags bobleplast med små luftpuder. Du kan også få en kraftig kvalitet som er lavet i 2-lags bobleplast, hvilket giver en ekstra god beskyttelse til de genstande der let kan gå i stykker. Har du brug for kraftig bobleplast, finder du det lige her. En anden fordelen ved at benytte bobleplast til beskyttelse er at det holder vand, støv og snavs ude, hvorimod bølgepap vil afgive støv, da det er lavet af pap. Bølgepap fungere dog godt til tryk varer.

Boblefolie til isolering

Boblefolie kan bruges til isolering af mange forskellige ting. Bobleplast i Silvan har samme funktionalitet, som dem du finder hos os. Boblefolie kan med fordel benyttes til at frostsikre dit drivhus. De små luftbobler skaber en isolerende effekt og er samtidig en nem og billig løsning. Boblefolie isolering er populært, og det er en god ide at vælge en bobleplast med små luftbobler, så tætheden styrkes.

Billig bobleplast

Hos www.emballagegrossisten.dk kan du købe billig bobleplast, hvis du vælger at købe ind i store mængder. Der er ingen tvivl om at bobleplast er en af de bedste materialer, når det kommer til beskyttelse og kan afdække de fleste behov. Et enkelt lag boblefolie kan være nok til at sikre beskyttelse af et produkt, og så har du brug for minimalt med emballering. Skulle du være i tvivl om sikkerheden, så kør et par omgange bobleplast rundt om produktet, og så er du sikret den bedste beskyttelse.

Boblefolie fås i mange størrelser. Fra den "hjemmevenlige" boblerulle på 25cm i bredden og til en af de største bobleplast ruller med en bredde på 1.5meter.

Der findes forskellige boblefolier. Det kan være en fordel at bruge boblefolie med små bobler til beskyttelse af "normale" varer, da de små luftbobler vil have mere svært ved at springe under fragten. Har du brug for billig bobleplast – så finder du det hos os.

Råd og vejledning

Er du i tvivl om det bobleplast du skal bruge, så er det afgørende at kunne blive hjulpet godt på vej. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig på bedste vis. Du kan skrive til os i chat-vinduet eller ringe på +45 86 13 43 00. Vi kan naturligvis altid fanges på sales@scanlux.com.