Bobleplast

Bobleplast
Vis som Grid Liste

16 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

16 varer

pr. side
Faldende orden

Bobleplast - et af de mest effektive redskaber til beskyttelse!

Alle kender til bobleplast - kendetegnet ved de små boble luftlommer, som kan "springes" ved et pres af to fingre. De små luftrum gør at bobleplast er et ekstremt godt valg, når det kommer til beskyttelse af stortset alle produkter. Boblefolie har været brugt i MANGE år og er en af de foretrukne midler når det kommer til at pakke produkter forsvarligt ned.

Boblefolie er billigt og ekstremt effektivt

Der er ingen tvivl om at bobleplast er en af de bedste materialer, når det kommer til beskyttelse. Et enkelt lag boblefolie kan være nok til at sikre beskyttelse af et produkt. Skulle du være i tvivl om sikkerheden, så kør et par omgange bobleplast rundt om produktet og så er du sikret den bedste beskyttelse.

Boblefolie fåes i mange størrelser. Fra den "hjemmevenlige" boblerulle på 25cm i bredden og til en af de største bobleplast ruller med en bredde på 1.5meter

Der findes både bobleplast med store bobler og små bobler. Det kan være en fordel at bruge boblefolie med små bobler til beskyttelse af "normale" varer, da de små luftbobler vil have mere svært ved at springe under fragt end de store.