Bølgepap

Vi fandt ikke nogen produkter der matchede din søgning.

Bølgepap - beskyttelse af dine produkter

Bølgepap er fremstillet af små træfibre og kommer oftest i flere forskellige tykkelser. Hos Emballagegrossiten finder du mange forskellige varianter. Vi forhandler 1-lags bølgepap både i hvid og brun. Bølgepap er idéelKøb bølgepap på ruller som omslag og beskyttelse af dine produkter under transport og forsendelsen.  Bølgepap er let at anvende i pakkeprocessen. Det er ment at skære af og tilpasse til enhver størrelse og form. Bølgepap kan se tyndt ud, men den unikke konstruktion gør bølgepap til en af de bedste muligheder for at beskytte dine produkter, når du pakker dem ned i en papkasse. Du kan med fordel bruge bølgepap, hvis du har glas vaser, skåle, fade, etc. som skal indpakkes. Nogle bruger også bølgepap i hobby sammenhæng. Skal de f.eks. lave et skoleprojekt, så er bølgepap et sjovt og anderledes materiale at benytte sig af.

Bølgepap i rulle

Det kan være en fordel at købe bølgepap i ruller. Det giver dig muligheden for at bruge præcis den længde af bølgepap, som du ønsker. Bølgepap kan bruges til indpakning af samtlige produktformer og er et solidt fundament for, at du kan sende en pakke forsvarligt afsted. Om det er fodbolde, kasser, krus eller flasker, så sikre bølgepap beskyttelse. Bølgepap findes i et hav af størrelsesmuligheder og vi har valgt at forhandle nogle af de mest populære størrelser, så du har mange valgmuligheder. Med en bred papside og med 100 meter i længden, burde der være rigeligt at tage af. Du kan købe bølgepap på vores webshop, og du har mulighed for at benytte dig af vores gode mængderabatter.

Anvendelser af bølgepap

Det er vigtig at anvende bølgepap på den rigtige måde. Det er altid en god ide at fæstne bølgepappet med tape flere steder på det du skal beskytte, for at undgå at det glider af i transporten Det er endvidere vigtigt at vælge en tape med en høj klæbeevne, så tapen ikke springer op i løbet af forsendelsesprocessen. Hos os finder du mange forskellige tape, du kan se udvalget lige her. Bølgepap garantere at dine produkter ikke får folder eller slag af nogen form og holder det mest vand og snavs væk fra dine varer. Fordelen ved at vælge bølgepap frem for boblefolie, er at du får et produkt ,der er lavet af et naturligt materiale.

Bølgepap ark

Hos www.emballagegrossiten.dk forhandler vi ligeledes bølgepap i ark. Ofte benyttes bølgepap i ark som mellemlægs-ark på paller, hvis du ønsker at skabe en mere stabil palleforsendelse. Det er selvfølgelig også muligt at bruge pap ark på anden vis. Du kan nemt afskære det stykke du skal bruge, men du kan ikke på samme måde forme det omkring dine produkter, som du kan med almindelig bølgepap, da vores bølgepap i ark er stive i pappet. Det bedste ville være at bruge det som stabilisator på din forsendelse eller nede i en papkasse.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende vores bølgepap, hjælper vi naturligvis gerne med at besvare eventuelle spørgsmål. Har du special ønsker angående det bølgepap du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os, for at høre hvad mulighederne er. Kontakt os lige her.