Engangshandsker

Engangshandsker
Vi fandt ikke nogen produkter der matchede din søgning.

Engangshandsker

Her på hos Emballagegrossisten forhandler vi et stort udvalg af engangshandsker, alle med forskellige egenskaber. Handsker kommer i mange varianter og har naturligvis  forskellige styrker og svagheder. Det er Kvalitets engangshandskerendvidere vigtigt at vælge den korrekte engangshandske i det rigtige materiale, alt afhængig af, hvad den skal bruges til og beskytte imod. Vælger du en handske med de forkerte egenskaber, har du rent ud sagt smidt penge ud af vinduet. Handsker kan benyttes til mange forskellige arbejdssituationer både i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Engangshandsker til madlavning, fødevarehåndtering, rengøring, personpleje, medicinhåndtering, arbejde med kemiske stoffer mm. er populære anvendelsesområder. Engangshandsker er et essentiel redskab til at beskytte din hud mod udefrakommende påvirkning, så du undgår gener og eksem.  

Vælg den rigtige type engangshandske

Vi sælger tre forskellige typer normale engangshandsker: Nitril, Vinyl og Latex. Vores udvalg af handskerne kan enten fås i blå eller hvid farve, der findes også sorte engangshandsker. Disse handsker kan købes med eller uden pudder. Vælger du en engangshandske med pudder, er den velegnet til undersøge ting med, da den sidder godt fast på hånden. Er der pudder på handskerne, er de nemme at påføre og efterfølgende få af. De forskellige engangshandsker har alle forskellige egenskaber og er gode til forskellige arbejdssituationer.

Nitril handsker er de kraftigste og er både allergivenlige og kan modstå de fleste kemikalier. Nitrilhandsken er derfor en god all-round handske, som du sagtens kan gøre rent med, samtidig med at den beskytter dine hænder fra farlige stoffer. Denne elastiske handske har en høj ydeevne og kan godt benyttes af flere omgange – afhængig af hvad du benytter den til.  Du finder alle vores nitril handsker lige her.

Vinylhandsker bliver som oftest brugt til rengøring, da de er de tyndeste handsker og brudstyrken ikke er så høj. Vores engangshandsker i vinyl er også allergivenlig og nemme at håndtere.

Latex handsker bliver hyppigt brugt til undersøgelser i laboratorier og fås på vores shop både med eller uden pudder. Latex engangshandsker er produceret i et materiale, som giver handsken en høj ydeevne og er derfor velegnet til grove arbejdssituationer, såsom rengøring mm.

Engangshandsker til fødevarer

Alle vores engangshandsker er fødevaregodkendte og egner sig derfor til fødevarehåndtering. Derfor kan du frit vælge mellem Nitril, Latex og vinyl handsker. Alle handskerne yder god beskyttelse og kan bruges i et stort kantinekøkken eller hjemme i privaten. Når du arbejder med fødevarer, er det vigtigt at hygiejnen er i top.

Hygiejne

Hygiejne er yderst vigtigt at tage højde for i brugen af engangshandsker. Der er nogle forholdsregler du kan tage, når du bruger engangshandsker.

Nedenfor ses de vigtigste forholdsregler ved brugen af en engangshandske.

  • Handsken skal være tør, ren, ubrugt og hel ved brug.
  • Brug ikke handsken i længere tid en højst nødvendig, skift hellere handske et par gange.
  • Skift altid handsker mellem hver procedurer og hver patient.
  • Undgå at have lange negle, og at bruge ringe eller armbåndsure ved arbejde med handskerne på.
  • Genbrug aldrig en engangshandske igen, men risikere at den ikke længere er modstandsdygtig mod det man vil beskytte sig mod.
  • Sørg for ikke at rører handskens yderside når handsken tages af, så der undgås kontakt med stoffer, som kan give allergi og irritation på huden.

Råd og vejledning

Vi er altid villige til at hjælpe dig på bedst mulig måde i dit valg af engangshandsker, kontakt os lige her. Har du udviklet en allergi overfor gummihandsker kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på hos Videnscenter for Allergi. Du kan klikke her.