Engangshandsker

Engangshandsker
Vis som Grid Liste

Varer 1-18 af 44

Page
pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

Varer 1-18 af 44

Page
pr. side
Faldende orden

Vælg den rigtige type handske

Her på shoppen sælger vi et stort udvalg af engangshandsker, alle med forskellige egenskaber. Det er er vigtigt at vælge den korrekte engangshandske i det rigtige materiale, alt afhængig af hvad den skal bruges til og beskytte imod. Vælger man en handske med de forkerte egenskaber, er den meningsløs. Engangshandsker kan blive brugt til mange ting såsom madlavning og fødevarehåndtering, rengøring, personpleje, medicinhåndtering, arbejde med kemiske stoffer mm.

Vi sælger tre forskellige typer engangshandsker: Nitril, Vinyl og Latex. Handskerne kan enten fås i blå eller hvid, og med eller uden pudder. Alle vores engangshandsker er fødevaregodkendte. De forskellige engangshandsker har alle forskellige egenskaber og er gode til forskellige ting og ydelser. Hyppigst bliver Latexhandsker brugt til undersøgelser i laboratorier. Nitrilhandsker er de kraftigske og er både allergivenlige og kan modstå de fleste kemikalier. Vinylhandsker bliver som oftes brugt til rengøring, da de er de tyndeste handsker og brudstyrken ikke er så høj.

Hygiejne ved engangshandsker

Har man ikke den rigtige viden omkring brugen af engangshandsker, formindskes nyttigheden af handsken drastisk. Nedenfor ses de vigtigste forholdsregler ved brugen af en engangshandske.

  • Handsken skal være tør, ren, ubrugt og hel ved brug
  • Brug ikke handsken i længere tid en højst nødvendig, skift hellere handske et par gange
  • Skift altid handsker mellem hver procedurer og hver patient.
  • Undgå at have lange negle, og at bruge ringe eller armbåndsure ved arbejde med handskerne på
  • Genbrug aldrig en engangshandske igen, men risikere at den ikke længere er modstandsdygtig mod det man vil beskytte sig mod.
  • Sørg for ikke at rører handskens yderside når handsken tages af, så der undgås kontakt med stoffer, som kan give allergi og irritation på huden.