Pakkefyld

Pakkefyld
Vis som Grid Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Kassefyld - Flamingo, 440L Varenummer: 577570
    235,00 kr
  2. Dispenser til kassefyld og pakkefyld Varenummer: 577859
    1.440,00 kr
Vis som Grid Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Pakkefyld – kassefyld

Pakkefyld eller kassefyld er et fremragende valg af emballage, når du ønsker at beskytte dine forsendelser. Her på www.emballagegrossisten.dk finder du både kassefyld samt dispenser til pakkefyld. Pakkefyld og kassefyld er blot to Pakkefyld til dine forsendelserforskellige betegnelser for det samme produkt. Fordelen ved kassefyld er at det velegnet til at skabe fylde og virker derfor stødabsorberende, samt forhindrer at dine produkter tager skade, af de slag de måtte få under transporten. Kassefyld vejer næsten ingenting, og derfor kan du f.eks. fylde dine papkasse helt op med kassefyld, uden det har den store indvirkning på kassens vægt. Der findes mange forskelligt typer af pakkefyld, som udfylder samme opgave.

Hos os finder du to forskellige slags pakkefyld. Vores Ranpak Fillpak TT brunt papir til at fylde papkasser op med. Fillpak TT papir er fremstillet af papir, der fylder det tomme rum i din forsendelse, så dine varer ikke skøjter rundt under transporten. Tilhørende Ranpak Fillpak TT dispenser kan købes ved siden af – du finder den lige her. Du kan også vælge at dine varer skal ligge mellem luftpuder, der dermed holder på varen. Hertil kan du købe luftpudefolie og tilhørende Airboy Nano til fremstilling af luftpuder, kontakt os gerne få mere information herom.  

Hernæst har vi den prisbillige og luftige EPS pakkefyld, som mange også kalder flamingo pakkefyld. EPS pakkefyld er nem at arbejde med, og fylder rigtig meget, men vejer minimalt. Derfor er EPS kassefyld ideel på de fleste pakkestationer. Denne slags pakkefyld kan også betegnes som skum pakkefyld, fordi den i udseende minder meget herom. Det pakkefyld du kan finde i jem og fix, er det samme, som du kan købe hos os.

Genbrugs pakkefyld

Du kan genbruge dit pakkefyld, hvis du har mulighed for det. Det kan du gøre igen og igen, du skal naturligvis være opmærksom på, hvis du pakker fødevarer, at der ikke kommer snask og andet på. Vælger du pakkefyld til beskyttelse er det et bæredygtige valg, da det er let at genanvende. Ønsker du at bruge anden form for beskyttelse til dine produkter, kan du med fordel også vælge bølgepap eller boblefolie, som begge også kan genbruges.  

Billigt pakkefyld

Hos os kan du købe billigt pakkefyld, hvis du f.eks. gør brug af vores gode mængderabatter. Ønsker du den billigste løsning indenfor pakkefyld, skal du vælge flamingo pakkefyld (EPS pakkefyld). Den er enormt alsidig, da det kommer i små stjerneformede stykker, som kan fordeles i både små og store papkasser eller evt. i en forsendelsespose. Har du i samme ombæring behov for papkasser, har vi et stort udvalg, som du kan finde lige her. Vores billige pakkefyld er altid af bedste kvalitet.

Vejledning

Hos emballagegrossisten har vi mere end 17 års erfaring i salg og udvikling af emballage. Har du brug for vejledning eller råd angående valg af pakkefyld, sidder vi klar på telefonerne, på mail og her på chatten. Du kan få fat i os på 86134300 eller sales@scanlux.com.