Strapbånd

Strapbånd
Vis som Grid Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
  1. PP Hvidt Strapbånd 5mm x 6500m. 47my Varenummer: 605020
    249,00 kr
  2. PET Grønt strapbånd 15mm x 1750m. 70my Varenummer: 605006
    545,00 kr
  3. PET Grønt Strapbånd 19mm x 1150m. 80my Varenummer: 605004
    569,00 kr
Vis som Grid Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden

Strapbånd og pallebånd

Strapbånd eller pallebånd, som det også bliver betegnet som, forhandler vi hos www.emballagegrossisten.dk i PP- og PET kvalitet. PP strapbånd er lavet af råvaren polypropylen, hvor PET er fremstillet i polyester, som er et yderst stærkt strapbånd til fæstningmateriale. De fleste bruger strapbånd til at sikre varer på paller eller når de skal fæstne papkasser. Ved omsnøring med et strapbånd, kan palle og papkasse holdes sammen under transport og komme sikkert frem til modtageren. Ofte benyttes strapbånd til tungt gods, da brudstyrken kan holde helt op til 680 kg. Du kan også sammensnøre tunge papkasser, træ, stål og pakker ved hjælp af strapbånd. Strapbånd varierer i materiale og styrke, og du kan få strapbånd, som har en brudstykke fra 90 kg til knap 800 kg. Er du i tvivl om hvilket strapbånd du skal bruge. Det er vigtigt at gøre sig klart, hvor tunge forsendelser, du skal have transporteret, så du kan finde det passende produkt.

Det stærke PET bånd har den bedste holdbarhed pga. materialesammensætningen. Vi råder ofte vores kunder til at bruge PET strapbånd for stålbånd, da plasttypen ikke kan ruste eller har skarpe kanter, som ofte ses ved stålstrapbånd. Fordelen ved vores strapbånd er at de nemt kan brydes ved brug af hoppykniv – hvorimod det kræver mere avancerede værktøjer at frigøre en stålstrap. Der er stort set intet materiale som en plaststrap ikke kan omsnøre. Om det er stål, aluminium eller et par tunge træer, så er PET bånd ideelt.

Har du mindre tunge varer eller forsendelser, som du ønsker strappet, kan du med fordel vælge vores PP strapbånd, som er den prisbillige version. Her får du stadigvæk et solidt produkt, som kan holde sammen på dine produkter og er nem at arbejde med. Vores kunde DFD benytter PP strapbånd til at bundte håndklæder og andre artikler, de skal køre ud til kunden igen.

Når du skal påfører strapbånd på dine forsendelser, har du behov for et værktøj, der kan fæstne strapbånd på en ordentlig måde. Der findes både maskiner som klare arbejdet for dig og de mere manuelle værktøjer, hvor du skal bruge dine hænder. Det bedste pakkeresultat opnås ved brug af maskine, da den er mest nøjagtig.

De fleste af vores strapbånd kommer i kasser med 2 og på en palle er der 60 stk.

Plastbånd - hvor stærkt er det?

Der er forskel på ydeevnen på vores strapbånd sortiment. Jo tykkere strapbånd er i my, jo mere vægtbelastning, kan du tillade dig at putte på båndet. Generelt set er PET stærkere end PP strapbånd pga. råvaresammensætningen. På de stærkeste varianter kan du tillade en belastning helt på til 800 kg. Vores strapbånd er spolet op på papkerner, så de er nemme at håndtere og montere i pakkestationen.  

Vejledning

Du har altid mulighed for at gøre brug af vores mængderabatter, når du køber strapbånd hos Emballagegrossisten. Er du tvivl om, hvilke strapbånd der passer bedst til dit behov, sidder vi altid klar til at besvare spørgsmål på +45 86134300. Ønsker du en specialløsning eller specialproduceret strapbånd giver vi gerne et tilbud. Du kan blive kontakt lige her.