Strapbånd

Strapbånd
Vis som Grid Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

Pallebånd - hvad bruges det til?

Brugen af strapbånd ligger i navnet. De fleste bruger strapbånd når emballage og papkasser skal flyttes på paller. Ved omsnøring med et strapbånd, kan palle og papkasse holdes sammen under transport. Det gør det lettere at flytte på pallens indhold og sikre samtidig beskyttelse af indholdet. Du kan også sammensnørre tunge papkasser, træ, stål og pakker med hjælp af et strapbånd. Strapbånd varierer i materiale og styrke, og du  kan få strapbånd som har brudstykke fra 90kg til knap 800kilo. Er du i tvivl om hvilket strapbånd du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail.

 

Plastbånd - hvor stærkt er det?

PET bånd er en anden betegnelse for plastbåndet. Båndet er nemlig lavet af plast typen polyester, som er et enormt stærkt materiale og gør PET båndet til det stiveste og kraftigste af alle plaststraps. Vi anbefaler ofte brug af PETstrap istedet for stålbånd, da plasttypen ikke kan ruste eller har skarpe kanter, som ofte ses ved stålstraps.

Fordelen ved PET Strapbånd er også, at stroppen kan brydes med brug af en hoppykniv - hvorimod det kræver mere avancerede værktøjer at frigøre en stålstrap.
Der er stortset INTET materiale som en plaststrap ikke kan omsnørre. Om det er stål, aluminium eller et par tunge træer, så er PET bånd ideelt.