Tape

Tape
Vis som Grid Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden

Pakketape

Pakketape er et udbredt emballageredskab både på de store lagere i industrien, men også i de private husstande, når der skal pakkes gaver ind til festlige lejligheder. Hos www.emballagegrossisten.dk har vi et bredt Pakketape til gode prisersortiment af pakketape i forskellige afskygninger. Pakketape er velegnet til at forsegle forsendelser med og er med til at beskytte dine produkter.

Vi sælger både den billige PP tape samt den stærke PVC tape. De kommer i forskellige kvaliteter, og du kan fra vores standard sortiment få hvid, transparent og brun tape. Vælger du en PP pakketape er den lavet af Polypropylen som er en slags fibre, hvilket er det meget plastik materiale er fremstillet af. Fordelen ved denne kvalitet er dens lave massefylde og gode dækkeevne.

Akryl pakketape

Du kan køb en PP tapevariant hos os som er lydsvag – den kaldes for ”low noise”. Det giver næsten sig selv, at denne pakketape larmer markant mindre end de fleste andre. Det resterende sortiment af PP pakketape er lavet af plastmaterialet akryl, hvis ydeevne og holdbarhed er høj, og derfor egner sig glimrende til de fleste pakkebehov der ikke overskrider en pakkevægt på 25 kilo. Akryls stærke materiale gør at pakketape lavet i akryl er modstandsdygtig, hvis det bliver eksponeret for sollys. Desuden kan pakkeomgivelserne være udfordrerne for pakketapens ydeevne. Her er er akryl tape ideel, da den performer yderst godt i både kolde og varme omgivelser samt i støvfyldte lokaler.

Hotmelt pakketape.

Vores PP hotmelt kvaliteter klæber hurtigt på dine forsendelser og skaber permanent vedhæftning med det samme. Hotmelt pakketape fungere også godt i kolde omgivelser og udmærket i varme og støvfyldte lokaler. Den fungerer desuden optimalt i en maskine, men kan sagtens bruges som en håndtape også. Hotmelt pakketape er består af 3-lag, Hvor det nederste lag er et klæbemiddel, som fæstner sig på dine forsendelser.

Standard størrelsen på pakketape er i bredden 50mm. Vi forhandler dog også bredden 48mm, som sagtens kan dække samme behov som 50mm’eren. Alle vores pakketape kommer i forskellige tykkelse fra 25 my helt op til 33 my. Jo tykkere jo lavere brudstyrke. Ofte bruger du en tape til at forsegle din papkasse med, du kan finde vores papkasse sortiment lige her. 

PVC pakketape

Vores stærke PVC pakketape er den bedste kvalitets tape du kan købe. PVC tape har en høj ydeevne da det er en termoplast, som bliver blødgjort. Limen på vores PVC tape er vandbaseret og holder rigtig godt, den fungere godt til logo tape, da resultat er det bedste.

Klar pakketape

Den klare pakketape er et meget populært valg, da det kan bruges til de fleste forsendelser og er neutral i udsende. Vi har mange forskellige pakketape som er transparente, i forskellige mål og tykkelser. Vi har både normal tape og maskintape, som kan håndtere mange forsendelser i minuttet. Pakketape kan påføres dine varer af en maskine eller manuelt i hånden med en hånddispenser. Du finder vores maskintape her ,Du kan ligeledes købe en pakketape dispenser her. 

Pakketape med logo

Vi fremstiller pakketape med logo, hvis du ønsker det. Det kan være en smart måde at reklamere for din virksomhed på. Som nævnt før er det optimale valg at benytte en PVC tape til pakketape med logo, fordi resultatet vil blive skarpere. Du kan dog også få lavet en PP pakketape med tryk, hvis du ønsker det. Du kan bestille helt ned til 36 ruller for logo tape. Du får gratis kliche, hvis du køber 360 ruller. Det er ikke udelukkende logo tape, der bliver bestilt. Nogle vælger også at få printet vigtig information på tapen, som kan være nyttig i transport- og åbningsprocessen. Du kan læse mere om vores tape med tryk lige her. 

Billig pakketape

PP tape er den billigste pakketape du kan købe hos os, og det er også den type af tape de fleste vælger til deres pakkeproces. Med vores gode mængderabatter kan du opnår rigtig gode priser. Du skal dog have for øje, at du naturligvis går lidt på kompromis med ydeevnen, men dermed ikke sagt at det ikke kan være tilstrækkeligt.

Tape til lageret- hvad er forskellen? 

Hvad skal du kigge efter når du leder efter tape til pakning af eksempelvis papkasser? Vi har samlet et overblik over de mest populære former for pakketape. Der er eksempelvis forskel på, hvilken tape du skal bruge til en kraftig papkasser og en lille cylinderformet emballage. 


Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige rådgivere på telefon 86134300 og høre nærmere eller bliv kontaktet af en rådgiver lige her.